Παρουσίαση του Fallout Shelter!

Gazzetta team
Παρουσίαση του Fallout Shelter!

bet365

Όλα κυλούν ήρεμα και ανέμελα στο νεοσύστατο Vault 119. Οι 8 ένοικοι κάνουν τις εργασίες τους ενώ στα πόδια τους κυκλοφορούν 2 μικρά παιδιά. Ξαφνικά, ένα παρακείμενο Vault διαλύεται για άγνωστο λόγο και άλλα 8 άτομα αναγκάζονται να μετοικήσουν στο 119.

Οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και ο Overseer του Vault δίνει εντολή για επίσπευση των εργασιών. Ξαφνικά μια τεράστια φωτιά ξεσπάει και καταστρέφει το μεγαλύτερο μέρος του Vault παίρνοντας 9 ζωές. Αυτό ακούγεται τρομακτικό σε πρώτη φάση, αλλά μετά από λίγες μέρες είναι η καθημερινότητα του Fallout Shelter, του spin-off της γνωστής σειράς της Bethesda, που κυκλοφορεί για smartphones και tablets.

Σε αυτό ο παίκτης αποτελεί τον Overseer, ή αλλιώς το διοικητή ενός Vault, δηλαδή ενός καταφύγιου διάσωσης από την ερημική και κατεστραμμένη wasteland, στο οποίο οι επιζώντες της αποκαλυπτικής καταστροφής στην οποία έχει περιέλθει ο πλανήτης κατοικούν και προσπαθούν να αναπτυχθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας, οι κάτοικοι, υπό τις εντολές του Overseer, αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες, εργασίες που αφορούν στην παραγωγή ενέργειας, τροφής και νερού.

Αυτά πρέπει να βρίσκονται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισορροπία, η οποία, όταν επιτευχθεί, προσφέρει και ψυχολογική αλλά και σωματική βελτίωση. Πάντως δεν λείπουν και οι κακουχίες από πυρκαγιές και επίθεση ανεπτυγμένων εντόμων. Φυσικά οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να ζητήσει καταφύγιο στο Vault και ένας (ή παραπάνω) άνθρωπος, τον οποίο αφότου εγκαταστήσει ο παίκτης πρέπει να του δώσει και την αντίστοιχη δουλειά, καθώς αυξάνονται οι ανάγκες του καταυλισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Fallout-Shelter-Review/32580.html

 

Τελευταία Νέα