Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε- Μπουχαλάκης οι πρώτοι πασέρ της Λίγκας! (pics, poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε- Μπουχαλάκης οι πρώτοι πασέρ της Λίγκας! (pics, poll)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal γράφει για τον Βραζιλιάνο και τον Έλληνα διεθνή χαφ που είναι οι κορυφαίοι πασέρ στο πρωτάθλημα!

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει παίκτες του στην λίστα των τοπ παικτών σε ασίστ στην SL1, όμως έχει τρεις παίκτες στην πρώτη πεντάδα στις πάσες και δύο που είναι πρώτοι σε όλη την κατηγορία! Μάλιστα μέχρι και την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική ο πρώτος Γκιγιέρμε είχε 131 πάσες, ο Μπουχαλάκης 130 και ο 5ος Ποντένσε έχει 110. Ο Κρητικός χαφ έχει και 1 ασίστ στην φετινή Super League 1. Μετά το ματς των Πειραιωτών στο Αγρίνιο ο Βραζιλιάνος κράτησε την πρωτιά του έχοντας πια 143 πάσες και ο διεθνής μέσος συνεχίζει 2ος με 136. Ο δε Ποντένσε είναι 5ος με 114 πάσες.

Ο Γκιγιέρμε φέτος με την φανέλα των Πειραιωτών μέχρι πριν την αναμέτρηση του Αγρινίου είχε 21 αγώνες με 4 γκολ - 1 ασίστ και 1.883 λεπτά συμμετοχής. Στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός κατέγραψε άλλα 93 λεπτά ενώ λογικά θα είναι και βασικός και με τον Ερ. Αστέρα. Είναι ο πιο ποιοτικός χαφ του Ολυμπιακού και από τους πιο επιδραστικούς μέσους του πρωταθλήματος. Παρότι έκανε ένα διάστημα να μπει στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού στην πρώτη του σεζόν από την στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς τον μονιμοποίησε έχει φτιάξει ένα μεγάλο σερί με παρουσίες και συμμετοχές ενώ είχε συμβολή και σε μεγάλες αγωνιστικές στιγμές όπως η πρόκριση σε βάρος της Μίλαν.

Ο Μπουχαλάκης από την άλλη είχε πριν το ματς στο Αγρίνιο 20 αγώνες με 2 ασίστ και 1.713 λεπτά. Στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν ήταν βασικός αλλά μπήκε ως αλλαγή. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος έχει 35 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα με 372 πάσες σε 3197 λεπτά, 5 γκολ και 1 ασίστ. Ο «Μπούχα» από την άλλη έχει 82 αγώνες πρωταθλήματος με 5 γκολ, 6 ασίστ και 533 πάσες σε 4572 λεπτά. Η διαφορά τους είναι πως ο Μπουχαλάκης καλείται και παίζει στην Εθνική Ελλάδας αλλά ο Γκιγιέρμε δεν είναι στα πλάνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Γκιγιέρμε: 55 αγώνες με 8 γκολ και 3 ασίστ

Μπουχαλάκης: 90 αγώνες με 5 γκολ και 7 ασίστ

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ:

Γκιγιέρμε: 67 στην Λα Κορούνια με 2 γκολ και 1 ασίστ

Μπουχαλάκης: 90 στον Ολυμπιακό με 5 τέρματα και 7 ασίστ

Ανεξάρτητα από το σκέλος των αριθμών οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης είναι από τους παίκτες που έχει εμπιστευθεί περισσότερο ο Μαρτίνς. Είναι δε οι μέσοι που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν σε πρώτο πλάνο ως προς το ρόστερ του Ολυμπιακού. Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll που έχουμε θέσει. Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site της Super League 1.

 

Τελευταία Νέα