Φουλ του σολομού!

Gazzetta team
Φουλ του σολομού!

bet365

Το ψάρι έχει την τιμητική του αυτό το Σαββατοκύριακο! Μάλιστα όχι οποιοδήποτε ψάρι, αλλά ο σολομός που έχει πολλούς φαν των γεύσεων, ενώ μαγειρεύεται και με διαφορετικούς τρόπους.

Αν είστε από αυτούς που το ψάρι δεν το βάζετε ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων σας ή γενικά δεν τα πάτε καθόλου καλά, μην χάνετε τον χρόνο σας στις παρακάτω γραμμές. Διαβάστε κάποιο άλλο από τα πολύ καλά θέματα του Gazzetta Weekend Journal. Αν όμως ισχύει το αντίθετο τότε... συνεχίστε. Ειδικά αν ο σολομός είναι από τις αγαπημένες σας διατροφικές συνήθειες. Ένα ψάρι γευστικότατο και με πολλά συστατικά που κάνουν καλό στον ανθρώπινο οργανισμό. Το www.akispetretzikis.gr δεν θα μπορούσε να το αφήσει εκτός από τις ψαγμένες λίστες με τις συνταγές και φυσικά ούτε η στήλη δεν θα μπορούσε να το αγνοήσει. Επειδή όμως ο σολομός είναι ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων αυτών που προσέχουν λίγο παραπάνω το σώμα τους, μια συνταγή με λαχανικά στον φούρνο είναι ότι πρέπει!

Σε κάτι λιγότερο από μια ώρα που χρειάζεται η εκτέλεση της συνταγής και το ψήσιμο θα απολαύσετε ένα καταπληκτικό, αλλά παράλληλα και light πιάτο. Εξαιρετική επιλογή πάντως είναι και το burger σολομού αν είστε εραστές της συγκεκριμένης κουζίνας, κάτι που επίσης είναι απολαυστικό και το κυριότερο χορταστικό. Εκεί όμως που πραγματικά συναντάμε την... απογείωση της γεύσης είναι η πρόταση του www.akispetretzikis.gr και αφορά τον καραμελωμένο σολομό! Ένα πιάτο «σκέτη τέχνη» που αξίζει να αφιερώσετε χρόνο από την καθημερινότητά σας, όχι μόνο για να το απολαύσετε αλλά και για να το δημιουργήσετε.

 

Τελευταία Νέα