Viva Mexico και στην κουζίνα σας! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Viva Mexico και στην κουζίνα σας! (vids)

bet365

Ενα ταξίδι στο Μεξικό! Μόνο για τολμηρούς και μερακλήδες. Το Gazzetta Weekend Journal κάνει τις προτάσεις του και είναι... καυτές!

«Τι κάνετε; Πως είστε;» που λέει κι ο Κώστας ο Νικολακόπουλος. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε... άδεια από την σημαία και δεν θα είπαμε. Άλλωστε όλους τους προηγούμενους μήνες σας έχουμε προτείνει τόσα πολλά φαγητά και τόσες πολλές συνταγές, οπότε έχετε... κάβα για να δημιουργήσατε. Αλλά επειδή δεν είναι να λείπουμε και περισσότερο γιατί θα καλομάθουμε, βρισκόμαστε ξανά στις επάλξεις! Το Gazzetta Weekend Journal και το www.akispetretzikis.com συμμαχούν για «γευστικά αποτελέσματα». Κι επειδή σας... λείψαμε είπαμε να σας πάμε ένα ταξιδάκι. Μάλλον μια ταξιδάρα γιατί θα «καβαλήσουμε» τον Ατλαντικό και θα βρεθούμε στο εξωτικό Μεξικό.

Εκεί όπου οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και όλα θέλουν τον χρόνο τους για να είναι πραγματικά απολαυστικά. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί η κουζίνα. Γνωστή ανά τον κόσμο, ιδιαίτερη και ονομαστή η μεξικάνικη κουζίνα, έχει την τιμητική της αυτό το Weekend! Ειδικά όσοι είστε εραστές των πικάντικων γεύσεων αλλά σας αρέσει να «ψάχνεστε» και με κουζίνες εκτός των ελληνικών συνόρων, τότε διαβάστε και τις παρακάτω γραμμές, αλλά κυρίως δείτε τα video που θα τα βρείτε και στο επίσημο σάιτ του Άκη Πετρετζίκη!

Αφού... προσγειωθήκαμε στο Μεξικό κάνουμε την αρχή με το πασίγνωστο Fajitas! Θα σας κάψει λίγο, όπως τα περισσότερα φαγητά με την συγκεκριμένη προέλευση αλλά το βέβαιο είναι πως αξίζει και με το παραπάνω. Μοναδική γεύση, εύκολη εκτέλεση, φαγητό που μπορείτε να απολαύσετε με καλή παρέα κάνοντάς τους το τραπέζι!

Στην ίδια κατηγορία, του εύκολου, του απολαυστικού του φαγητού που θα συνοδεύσετε με μια παγωμένη μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί είναι και το Chimichangas. To γουόκ εδώ είναι απαραίτητο για να εκτελεστεί άψογα η συνταγή, η οποία είναι μια... έκρηξη στον ουρανίσκο αν αναλογιστεί κανείς ότι μέαα σε αυτή υπάρχει μπούκοβο, πάπρικα, κύμινο, σκόρδο, κρεμμύδι, αλλά και πιπεριά τσίλι! Είπαμε είναι για μερακλήδες και τολμηρούς. Αν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη τριβή με την μεξικάνικη κουζίνα το enchiladas με κοτόπουλο είναι η ιδανική πρόταση που θα αναζητήσετε στο www.akispetretzikis.com.

 

Τελευταία Νέα