Mazda 3, μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση!

Gazzetta team
Mazda 3, μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση!

bet365

Η νέα γενιά του Mazda 3 παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και ετοιμάζεται να κατακτήσει όλη την αγορά με τις εντυπωσιακές γραμμές του!

Η τέταρτη γενιά του Mazda 3 έχει δεχτεί σαφείς επιρροές από το πρωτότυπο Kai, το οποίο γνωρίσαμε πέρσι στην Έκθεση του Τόκιο, ενώ όπως είναι αναμενόμενο εφοδιάζεται με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Mazda, με αιχμή του δόρατος το SkyActiv Vehicle Architecture. Στα ενδότερα κυριαρχούν τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, ενώ την παράσταση κλέβουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η οθόνη αφής 8,8 ιντσών και το head-up display.

την «καρδιά» του νέου Mazda 3 βρίσκεται η αφρόκρεμα των νέων μηχανικών συνόλων της ιαπωνικής μάρκας, με τον 2λιτρο SkyActiv-X κινητήρα βενζίνης απόδοσης 190 ίππων και 230 Nm ροπής, να ξεχωρίζει. Την γκάμα συμπληρώνουν άλλοι τρεις SkyActiv-G κινητήρες βενζίνης, 1.5, 2.0 και 2.5 λίτρων, καθώς και ένας diesel SkyActiv-D 1.8 λίτρων. Να σημειωθεί ότι όλα τα μοτέρ συνδυάζονται, τόσο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖDA 3 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα