Mόνο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... Τίποτα άλλο!

Gazzetta team
Mόνο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... Τίποτα άλλο!

bet365

Όλοι οι δρόμοι, όλες οι κάμερες, όλο το ενδιαφέρον το βράδυ της Κυριακής μεταφέρεται στο γήπεδο της Τούμπας! ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός και όποιος αντέξει, ίσως στην πιο μεγάλη μάχη της χρονιάς!

Ο ΠΑΟΚ με τον αέρα του +6 αλλά και την ώθηση που θα του δώσει η γεμάτη Τούμπα, αναζητά τη νίκη η οποία ουσιαστικά θα του χαρίσει και τον τίτλο. Αν πάρει το τρίποντο και φτάσει στο +9 τότε προφανώς τίποτα πια δεν θα μπορεί να του στερήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Από την άλλη είναι ο Ολυμπιακός που ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία της καλής μπάλας που παρουσιάζει την εποχή αυτή εντός αγωνισιτκού χώρου.

Όντας 6 βαθμούς πίσω από τον Δικέφαλο του Βορρά παίζει... ρέστα τίτλου. Ξέρει καλά πως με νίκη μένει ζωντανός και ίσως να έχει και ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Από την άλλη φυσικά με ήττα θα συμβιβαστεί με το... καπάρωμα της 2ης θέσης, ενώ και η ισοπαλία δεν του κάνει! Κατανοητό σε όλους ότι πρόκειται για ματσάρα. Όσοι δεν έχουν την τύχη να βρεθούν στην Τούμπα θα απολαύσουν τον... τελικό της Κυριακής από το Novasports1 στις 19.30μμ, αλλά φυσικά κι από το μαραθώνιο live chat του gazzetta.gr που θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ!

 

Τελευταία Νέα