Τα πέντε «κλειδιά» του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τα πέντε «κλειδιά» του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα με στόχο το διπλό που θα του κρατήσει ζωντανές ελπίδες τίτλου και το G-Weekend καταγράφει πέντε κλειδιά για τους Πειραιώτες στην προσπάθειά τους για το come back...

Στον α' γύρο και το ματς του Καραϊσκάκη παρότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος έχασε με 1-0 από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Τώρα πηγαίνει στην Τούμπα ως 2ος και με το -6 από την κορυφή με στόχο να το κάνει -3. Ας δούμε πέντε σημεία - κλειδιά για τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

1. ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Με βάση την προσπάθεια και την μεγάλη αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα τα μηνύματα δείχνουν θετικά για τους Πειραιώτες αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ματς όπου μπορούν να γίνουν τα πάντα. Στο Λιμάνι ξέρουν πολύ καλά πως εφόσον κερδίσουν στην Τούμπα θα μείνουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

2. Η ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: Οι ερυθρόλευκοι εκτός από το ότι θα θέλουν αγωνιστική... εκδίκηση για το 0-1 του α' γύρου έχουν και το μεγάλο κίνητρο να σπάσουν το αήττητο του ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση για εκείνους στην Τούμπα.

3. ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7: Ήταν 8 Φλεβάρη του 1981 όταν χάθηκαν τα παιδιά της Θύρας 7 και είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αυτά τα 21 παιδιά (σ.σ. μέσα στα οποία ήταν και ένας φίλαθλος της ΑΕΚ). Ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός πάντα σέβεται την ιστορία και την τιμάει. Ένας λόγος παραπάνω να θέλουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς τη νίκη για να αφιερώσουν στα παιδιά αυτά.

4. ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: Ένα τέταρτο σκέλος έχει να κάνει με τον Πορτογάλο πορτιέρο που τον τελευταίο καιρό κάνει καθοριστικές επεμβάσεις. Εάν χρειαστεί κάτι τέτοιο και το κάνει θα έχει σημασία στο ματς. Όπως και οι παίκτες του κέντρου (σ.σ. σαν τον Γκιγιέρμε) για το πως θα το ελέγξουν αλλά και θα περιορίσουν ατού του αντιπάλου όπως τον Μπίσεσβαρ.

5. Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ: Το δίχως άλλο ο Φορτούνης είναι ο φετινός ηγέτης και αρχηγός του Ολυμπιακού. Το double double του σε γκολ και ασίστ τα λέει όλα. Πολλά θα κριθούν από το πόσο καλά θα είναι εκείνο το βράδυ ο Φορτούνης αλλά και οι άλλοι παίκτες της επίθεσης που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός ματς, όπως ο Ποντένσε ή ο Λάζαρος.

- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

 

Τελευταία Νέα