The Cher Show, το απόλυτο μιούζικαλ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
The Cher Show, το απόλυτο μιούζικαλ! (vids)

bet365

Στις ΗΠΑ από την πρεμιέρα του κιόλας στις αρχές Δεκεμβρίου απέσπασε αποθεωτικά σχόλια. Είναι το απόλυτο μιούζικαλ για την απόλυτη και αγαπημένη σταρ των Αμερικανών, την τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή αλλά και ηθοποιό Σερ!

Προφανώς και δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην ξέρει την Σερ (Cher) (Cherilyn Sarkisian, γεννημένη στις 20 Μαΐου 1946). Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έχει διαγράψει μία λαμπρή και τεράστια πορεία πίσω της. Αναφέρεται συχνά ως η Θεά της ποπ και έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People's Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει ξεχωρίσει για την ξεχωριστή κοντράλτο φωνή της αλλά και για την έντονη προσωπικότητά της. Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως σόλο καλλιτέχνης, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες και η καριέρα της μετράει πάνω από 5 δεκαετίες, με αποτέλεσμα να θεωρείται βετεράνος για τον παγκόσμιο χώρο του θεάματος.

The Cher Show λοιπόν. Που συμπίτει χρονιά σε μία χρονιά όπου οι τραγουδίστριες-ηθοποιοί Σερ και Ρίμπα ΜακΕντάιρ, ο συνθέτης Φίλιπ Γκλας και ο σαξοφωνίστας της τζαζ και συνθέτης, Γουέιν Σόρτερ θα τιμηθούν από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι (John F. Kennedy Center for the Performing Arts). Η τελετή απονομής των βραβείων Κένεντι 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στην Ουάσινγκτον, στην έδρα του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών. Ένα νέο μιούζικαλ για την ζωή της Σερ έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ λοιπόν. Μία παράσταση που χαρακτηρίστηκε εξαιρετική και απέσπασε πολύ καλά σχόλια. Στο τέλος της παράστασης η 72χρονη Σερ ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί με τους ηθοποιούς μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το If I Could Turn Back Time. Στο show ακούγονται 35 από τα σημαντικότερα τραγούδια της Σερ και παρουσιάζεται η καριέρα και η ζωή της στα 50 χρόνια της καριέρας της. Δείτε πιο κάτω σχετικά βίντεο και εδώ το επίσημο site της παράστασης και εδώ site με νέα δουλειά της Σερ.

 

Τελευταία Νέα