Η Κάμερον που έφυγε, η Ντίαζ που θα επιστρέψει; (pics, vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η Κάμερον που έφυγε, η Ντίαζ που θα επιστρέψει; (pics, vids & poll)

bet365

Το G-Weekend αναπολεί την εκρηκτική ξανθιά, Κάμερον Ντίαζ, που επέλεξε να τα... βροντήξει και να παρατήσει την ηθοποιία το 2014 με τις φίλες της, Κριστίνα Απλγκέιτ και Σέλμα Μπλερ, να προσπαθούν να την πείσουν να γυρίσει!

Η Ντίαζ είναι ένα κορίτσι που τα έχει ζήσει όλα. Σκάνδαλα (σ.σ. κυρίως από την προσπάθεια επιτήδειων να την εκμεταλλευθούν όταν ήταν πιο μικρή), φήμη, δόξα και βραβεία, το να θεωρείται το απόλυτο σύμβολο του σεξ και φυσικά πολλά χρήματα και ενώ το 2014 που σταμάτησε την υποκριτική ήταν από τις πλέον ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο! Για την ακρίβεια το 2013 την είχε βρει στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 40 ηθοποιούς στο Χόλιγουντ ενώ διαχρονικά θεωρείται και είναι μία από τις ηθοποιούς που έχει φέρει τεράστιες εισπράξεις στις εταιρείες από τις ταινίες της. Από μοντέλο που ο... θρύλος την ήθελε να έχει γυρίσει ακόμα και ερωτική ταινία που δεν προβλήθηκε ποτέ μέχρι ηθοποιός, παραγωγός αλλά και συγγραφέας βιβλίου σχετικά με το σεξ.

Η 46χρονη σήμερα Κάμερον Μισέλ Ντίαζ γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγο της Καλιφόρνια από πατέρα Ισπανοκουβανό και μητέρα με αγγλικές και γερμανικές καταβολές. Με ύψος 1.75, τρομερό σώμα και απίστευτη ομορφιά και... νάζι κέρδισε από νωρίς κοινό και κριτικούς. Πως να μην συμβεί αυτό όταν στην πρώτη της ταινία έπαιξε με τον τοπ κωμικό Τζιμ Καρέϊ; Η «Μάσκα», το «Κάτι Τρέχει με την Μαίρη» (σ.σ. με την πλέον χαρακτηριστική σκηνή), οι Άγγελοι του Τσάρλι, οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης (σ.σ. με Σκορτσέζε και Ντι Κάπριο), το Any Given Sunday με το Αλ Πατσίνο, ο «Φύλακας της αδερφής μου» και ακόμα και το Σρεκ. Πολλές μεγάλες επιτυχίες από ποιοτικής και εμπορικής πλευράς.

Το 2014 με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε για τον ρόλο της στο μιούζικαλ Annie (σ.σ. όχι για την ερμηνεία της αλλά και για τον χαρακτήρα που υποδυόταν) αποφάσισε να σταματήσει τον κινηματογράφο. Μία απόφαση που... σόκαρε πολλούς και που η ίδια επιβεβαίωσε τέσσερα (!) χρόνια μετά σε μία γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τις φίλες της, Κριστίνα Απλγκέιτ και Σέλμα Μπλερ. Αμφότερες επιχείρησαν να την πείσουν να κάνουν την 2η ταινία του The Sweetest Thing. Η Ντίαζ φάνηκε να το σκέφτηκε όμως μετά σχολίαζε πως έχει αποσυρθεί από το κινηματογράφο επιλέγοντας πλέον να μην κάνει τίποτα! Μετά από αυτήν την εκπομπή σηκώθηκε ξανά ένας νέος κύκλος συζήτησης και σχολίων για το εάν η Ντίαζ - που έχει παίξει δίπλα στους περισσότερους μεγάλους ηθοποιούς - ενεργοποιείται ξανά στο σινεμά. Η ίδια η Ντίαζ πάντως σε ανύποπτο χρόνο είχε επισημάνει πως την είχαν κουράσει τα πολλά ταξίδια, οι πολλές ώρες στα πλατό και τα γυρίσματα που δεν ήταν φυσικά μόνο στις ΗΠΑ.

Η προσπάθεια να γίνει μητέρα

Η γνωστή χολυγουντιανή ηθοποιός και ο σύζυγός της και τραγουδιστής Benji Madden, θέλουν και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί από τη μέρα που παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια, όμως η αδυναμία της ηθοποιού να συλλάβει της έχει στοιχίσει πολύ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα που επικαλούνται πηγές από το οικογενειακό τους περιβάλλον το ζευγάρι έχει προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια τα πάντα. Από την εξωσωματική γονιμοποίηση έως τον βελονισμό και τα συμπληρώματα για να συλλάβει - χωρίς αποτέλεσμα όμως. «Είναι ένας μακρύς και σκληρός αγώνας με πολλά σκαμπανεβάσματα», αναφέρει η πηγή που συμπλήρωνε πως «η Κάμερον θέλει όσο τίποτε άλλο να γίνει μαμά»! Είναι όπως και να το δει κανείς μία δύσκολη κατάσταση για την συμπαθέστατη Ντίαζ. Εμείς πάντως οι... φανς της που την έχουμε λατρέψει στον κινηματογράφο θα θέλαμε να γυρίσει. Εσείς;

- Πιο κάτω δείτε βίντεο με ταινίες της Ντίαζ (σ.σ. από πλάνα φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά και επιλέξαμε ορισμένα ενδεικτικά), στην Gallery φωτό και τις ταινίες που έχει κάνει και φυσικά ψηφίστε στο poll.

 

Τελευταία Νέα