El Clásico χωρίς Μέσι και CR7 υπάρχει; Υπάρχει!

Gazzetta team
El Clásico χωρίς Μέσι και CR7 υπάρχει; Υπάρχει!

bet365

Τι κι αν για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια δεν θα υπάρχει στο χορτάρι ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο; Το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη και το απόγευμα της Κυριακής θα το απολαύσουμε άλλη μια φορά!

Νωρίς-νωρίς, με το φως του ηλίου και όχι των προβολέων θα γίνει το πολύ σπουδαίο παιχνίδι του Καμπ Νου που θα απολαύσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (αλλάζει και η ώρα, μην μπερδευτείτε), θα αρχίσει η εκπομπή “Στο ρυθμό των Ντέρμπι”, όπου θα γίνει η πρώτη σύνδεση με την Βαρκελώνη. Εκεί θα βρίσκεται ο απεσταλμένος των καναλιών COSMOTE SPORT, Τάσος Κολλίντζας, που θα μεταφέρει το ρεπορτάζ και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν τη σέντρα που θα δοθεί στις 17.15. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας (19.15), θα υπάρξουν από το γήπεδο αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Η postgame εκπομπή “Στο Ρυθμό των Ντέρμπι” θα παρουσιάσει και ιδιαίτερες αναλύσεις, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως και όσα σχόλια ξεχώρισαν από τους χρήστες των social media...

 

Τελευταία Νέα