Gazzetta, να περάσει, δε βρίζουμε! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Gazzetta, να περάσει, δε βρίζουμε! (gTV)

bet365

To Gazzetta έκλεισε 10 χρόνια ζωής κι εμείς βγήκαμε στους δρόμους και στα... στούντιο για να ρωτήσουμε τι είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «gazzetta». Οι απαντήσεις... σόκαραν!

Δέκα χρόνια, λοιπόν. Στον αέρα, στο χάος του διαδικτύου και των μηχανών αναζήτησης. Όχι, ότι χρειάζονται οι τελευταίες βέβαια. Το gazzetta έχει ξεπεράσει το στάδιο που πρέπει να το ψάξει κανείς για να το βρει. Είναι εδώ, στη ζωή μας, στις ζωές σας, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο!

Για σας είναι πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Για μας, είναι όλα αυτά που θα ακούσετε στο βίντεο. Μια παρέα, μια οικογένεια, ένα δεύτερο σπίτι. Ακούγονται κλισέ και μπορεί να είναι, όμως όταν περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου με τους ίδιους ανθρώπους, από το πρωί ως το βράδυ, στο γραφείο, στα γήπεδο, στο δρόμο, με τα καλά μας και τα άσχημά μας, με τα μπράβο και τους τσακωμούς, με τους γάμους, τους χωρισμούς, τα βαφτίσια, αυτό δεν είναι οικογένεια;

Χρόνια μας, λοιπόν! Και σας μας και σε σας! Δέκα πέρασαν και κοιτάμε μπροστά για τα υπόλοιπα δέκα! Και ναι, όπως είπε κι ένας περαστικός στο video, έχουμε κι έργα τέχνης! Απ' όλα έχουμε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα