Tο SUP μας κέρδισε, εσύ ποια θαλάσσια σπορ προτιμάς; (poll, pics & vids)

Tο SUP μας κέρδισε, εσύ ποια θαλάσσια σπορ προτιμάς; (poll, pics & vids)

bet365

Λίγο θάλασσα, λίγο ήλιο και τη σανίδα μας! Το G - Weekend Journal πέρασε ένα τρελό διήμερο στο 4ο «Agios Nikolaos on Sup» πλάι σε αθλητές απ' όλο τον κόσμο και μοιράζεται μαζί σας εικόνες και εμπειρίες.

Αν πιστεύετε ότι το SUP είναι μόνο για διασκέδαση το καλοκαίρι κάνετε μεγάλο λάθος! Το G - Weekend Journal βρέθηκε στο 4o «Agios Nikolaos on Sup» και είδε από πρώτο χέρι πόσο ανταγωνιστικό άθλημα είναι. Αθλητές απ' όλο τον κόσμο και άνθρωποι κάθε ηλικίας ήταν εκεί για να συναγωνιστούν και κράτησαν το ενδιαφέρον στα ύψη.

Άλλωστε, το event αποτέλεσε για δεύτερη χρονιά στάση του EuroTour κι όλοι φρόντισαν ν' ανεβάσουν πολύ τον πήχη.

Tennis Leaderboard με τα εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πρώτη μέρα μας βρήκε στη μαγευτική παραλία «Βούλισμα» και από την πρώτη στιγμή... κομπλάραμε, αφού η ματιά μας πήγε στα πιτσιρίκια που δεν φοβήθηκαν το κύμα και με μαεστρία δάμασαν τη θάλασσα!

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 175, ενώ από τη διαδρομή των 5χλμ ανδρών με σανίδες 14' οι Νίκος Συρίγος, Αναστάσιος Τσουρής και Αλέξανδρος Πράπας πήραν το εισιτήριο από την HSSA για το Παγκόσμιο ISA World SUP 2018 της Βραζιλίας.

Εκεί, βρισκόταν και ο... survivor Γιώργος Χρανιώτης, που μάλιστα τερμάτισε και τα 15χμλ κατά τη δεύτερη μέρα!

Φυσικά, έκανε ΧΑ-ΜΟ με τις selfies να μην σταματούν κι έδωσε το σύνθημα για να ζεσταθεί ο κόσμος...

Όλα άρχισαν από νωρίς στην Σπιναλόγκα...

H δεύτερη μέρα ήταν σκέτη μαγεία. Η εκκίνηση του EuroTour, με 68 άνδρες και 19 γυναίκες από 12 χώρες, δόθηκε στην Σπιναλόγκα κι έπειτα από 15 χιλιόμετρα έφτασαν στη λίμνη του Αγίου Νικολάου!

Michael Booth, Titouan Puyo και Vinnicius Martins ήταν η πρώτη τριάδα στους άνδρας, ενώ στις γυναίκες οι Amandine Chazot, Olivia Piana και Noelani Sach ανέβηκαν στο βάθρο.

Απίστευτα εντυπωσιακοί ήταν και οι αγώνες στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου! Πρώτα, πραγματοποιήθηκαν οι διαδρομές 200μ ανδρών και γυναικών, ενώ στη συνέχεια η διασκέδαση μεταφέρθηκε εντός της λίμνης, με τεχνικές διαδρομές 500 μ για μικρούς με τις σανίδες BIC SUP που διατέθηκαν σε όσους δεν είχαν και 1 χλμ για μεγάλους.

Ο καιρός μας έκανε το χατήρι για να διεξαχθούν όλα ιδανικά και δόθηκε η καλύτερη εκκίνηση για την έναρξη του φετινού καλοκαιριού!

Από μικρός στα κόλπα!

Μεταξύ μας... ο 5χρονος Οδυσσέας έδωσε one man show κι αναδείχθηκε με διαφορά ο MVP της διοργάνωσης! Ο πιτσιρικάς δεν βγήκε στιγμή από το νερό κι απέδειξε πως το SUP έχει πολύ μέλλον στην χώρα μας!

«To SUP απευθύνεται σε όλους!»

Ο Brand Manager του Euro Tour Belar Diaz λάτρεψε την φιλοξενία της Κρήτης και τόνισε πως το event είναι για ό-λους: «Η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Ο κόσμος ζεστός, το φαγητό υπέροχο. Δεν είναι μόνο ο ανταγωνισμός, αλλά η ατμόσφαιρα που μας φέρνει όλους πιο κοντά. Είναι ένα event που απευθύνεται στην οικογένεια. Μπορεί κανείς να το συνδυάσει με διακοπές. Και αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι ο θεσμός του Eurotour δεν είναι απλά μια συνάντηση επαγγελματιών, αλλά μια ευκαιρία για όλους να ανακαλύψουν μέρη όπως ο Άγιος Νικόλας».

Το 4ο «Agios Nikolaos on Sup» μας έπεισε και με το παραπάνω να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με το Sup.

Μιας και ήρθε καλοκαίρι εσείς με ποιο θαλάσσιο σπορ έχετε φάει «κόλλημα»;

 

Τελευταία Νέα