Tutti Frutti: Το μεταμεσονύχτιο show που λάτρεψαν οι Έλληνες!

Tutti Frutti: Το μεταμεσονύχτιο show που λάτρεψαν οι Έλληνες!

bet365

Το G-Weekend ξυπνάει ευχάριστες μνήμες αναλύοντας το φαινόμενο Tutti Frutti (RTL) που ομόρφυνε τις νύχτες μας στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Το G-Weekend ξυπνάει ευχάριστες μνήμες αναλύοντας το φαινόμενο Tutti Frutti (RTL) που ομόρφυνε τις νύχτες μας στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Το θρυλικό RTL δεν συμπεριλαμβάνονταν στο πρώτο μπουκέτο δορυφορικών καναλιών που έκανε την εμφάνιση του στις 24 Οκτωβρίου 1988. Η πρώτη εξάδα αποτελούνταν από Rai Due (Ιταλία), TV5 Εurope (Γαλλία), Super Channel (Μεγάλη Βρετανία), Horizon (Σοβιετική Ένωση), Sat1 (Γερμανία) αλλά και το γνώριμο σε όλους CNN με έδρα την Ατλάντα των ΗΠΑ.

Εντελώς αθόρυβα μπήκε στη ζωή των Ελλήνων το 1990. Μια μεταμεσονύχτια εκπομπή ήταν αρκετή για να γίνει ο δορυφορικός τηλεοπτικός σταθμός από το Λουξεμβούργο θέμα συζήτησης στα ελληνικά νοικοκυριά.

Η μαγική λέξη ήταν Tutti Frutti. Δεν υπήρχε Έλληνας που να μην παρακολούθησε έστω μια φορά το «πικάντικο» show.

Εκείνη την εποχή για να δεις γυμνό έπρεπε να νοικιάσεις βιντεοκασέτες από το club της γειτονιάς ή στην καλύτερη περίπτωση περίμενες την προβολή της «Άγριας Ορχιδέας» (με Μίκι Ρουρκ και Κάρε Ότις, Ζακλίν Μπισέ). Έμοιαζε με απαγορευμένο καρπό στην σεμνότυφη ελληνική TV.

Το επαναστατικό show γερμανικής παραγωγής ήταν μια όαση για τους πιτσιρικάδες, αλλά και τους μεγαλύτερους που επιτέλους θα είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα γυμνά στήθη και τα καλλίγραμμα κορμιά των μοντέλων, τα οποία αποκάλυπταν σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής.

Στο Tutti Frutti έβλεπες εφτά μοντέλα που χόρευαν αισθησιακά μεταφέροντας την αισθητική της δεκαετίας του '90 με τα πολύχρωμα χρώμα και τις χαρακτηριστικές κομμώσεις.

Όλα αυτά μέσα από ένα καλλιτεχνικό πρίσμα. Ευχάριστη διάθεση, χιούμορ και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Δεν το έλεγες τσόντα. Χαβαλές να γίνεται.

Το Tutti Fruti μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και γνώρισε ανεπανάληπτη επιτυχία. Είναι βέβαιο πως τα μηχανάκια της AGB θα έσπαγαν από την τηλεθέαση του show που δεν είχε αντίπαλο!

Η αναμετάδοση του RTL διεκόπη άδοξα το 1991 με τους φανατικούς τηλεθεατές του τηλεοπτικού show που έγραψε την δική του ιστορία να σπάνε τα τηλέφωνα ζητώντας την επιστροφή του σήματος του καναλιού.

Για την ιστορία το Tutti Frutti ξεκίνησε να μεταδίδεται στις 21 Ιανουαρίου 1990 από το RTL plus και ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1993. Συνολικά προβλήθηκαν 140 επεισόδια. Ήταν το πρώτο ερωτικό show της γερμανικής τηλεόρασης, το οποίο χάρη στον δορυφόρο Astra προκάλεσε πάταγο σε ολόκληρη την Ευρώπη σε σημείο ακόμη και σήμερα να μην έχει ξεχαστεί.

Πάρτε μια γεύση από Tutti Frutti...

 

Τελευταία Νέα