Το Peugeot 208 που εντυπωσιάζει!

Gazzetta team
Το Peugeot 208 που εντυπωσιάζει!

bet365

Το Peugeot 208 έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως μία κορυφαία επιλογή χάρη στον πολυτάλαντο χαρακτήρα του και το Weekend σας θυμίζει τους 10 λόγους που το κάνουν δημοφιλές...

1. Σχεδιασμός

To design του Peugeot 208 συνδυάζει επιδέξια την κομψότητα με τις δυναμικές γραμμές, χάρη κυρίως στα LED φανάρια και στη μεγάλη μάσκα με τις πινελιές χρωμίου.

2. Εσωτερικό

Η εικόνα του κόκπιτ του 208 γοητεύει με τη μίνιμαλ λογική της, τον μικρό αριθμό διακοπτών, το σπορ τιμόνι με τη μικρή διάμετρο και το ταμπλό οργάνων στο ύψος των ματιών του οδηγού. Παράλληλα ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών του.

3. Χώροι

Το γαλλικό supermini μπορεί να μεταφέρει άνετα τέσσερις – και για σύντομες διαδρομές – πέντε επιβάτες, μάλιστα προσφέρει ευρυχωρία όχι μόνον σε πλάτος, αλλά και σε ύψος. Ο χώρος αποσκευών με 300 λίτρα όγκο το καθιστά κατάλληλο και για πρώτο αυτοκίνητο μίας οικογένειας.

4. Τεχνολογία

Το Peugeot i-Cockpit, ο head-up πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής των επτά ιντσών δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης μέσω σύγχρονων τεχνολογιών. Προσθέστε επίσης τους αισθητήρες παρκαρίσματος με την κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα Park Assist, με αυτοματοποιημένη διαδικασία στάθμευσης σε ταχύτητα κάτω των 7 χλμ./ώρα. Η οθόνη αφής των επτά ιντσών λειτουργεί σαν καθρέφτης των εφαρμογών του smartphone σας χάρη στη λειτουργία Mirror Screen σε συμβατότητα με τις ψηφιακές πλατφόρμες Mirrorlink και Carplay.

5. Ασφάλεια

Το Peugeot 208 διαθέτει ένα πολύ ελαφρύ πλαίσιο με μεγάλες δυνατότητες απορρόφησης της ενέργειας πρόσκρουσης. Επίσης εφοδιάζεται με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Active City Brake, έξι αερόσακους και σύστημα ευστάθειας ESC, ώστε να θωρακίζει αποτελεσματικά τους επιβάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΥΣ

 

Τελευταία Νέα