H Ασπασία περιμένει τη στήριξή σου! (pic)

Gazzetta team
H Ασπασία περιμένει τη στήριξή σου! (pic)

bet365

H αγάπη τους για τα μεγάλα club του εξωτερικού δεδομένη! Όσο δεδομένη είναι και η διάθεση για προσφορά, βοήθεια προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη! Το φιλανθρωπικό τουρνουά των Ελλήνων οπαδών Ευρωπαϊκών ομάδων έρχεται για 6η σερί χρονιά!

Το G-Weekend για άλλη μια χρονιά στέκεται αρωγός στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνουν και φέτος οι εν Ελλάδι «οπαδοί» ξένων ποδοσφαιρικών club. Kαλεί όλους όσοι μπορούν αυτές τις Άγιες Μέρες να συνδράμουν δίνοντας το παρών, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί στα γηπεδάκια Soccerino στου Ρέντη.

To φετινό Xριστουγεννιάτικο τουρνουά ειναι αφιερωμένο στη μνήμη της Παναγιώτας Ανδρούτσου που μας άφησε νωρίς, αλλά έχοντας πρώτα δώσει μια σπουδαία, γενναία μάχη που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Φέτος, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, σειρά έχει αλλη μία περήφανη προσωπικότητα η Ασπασία Μπόγρη,την ιστορία της οποίας την εχουν ακούσει όλοι γιατί είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η Ασπασία περιμένει την βοήθεια όλων μας. Εκτός από οικονομική, όποιος είναι σε θέση μπορεί να προσφέρει και πάνες Χαρτμαν μέγεθος Large, υποσέντονα με απορροφητικότητα.
Παράλληλα στην είσοδο των γηπέδων θα συγκεντρωθούν παλιά ρούχα, υποδήματα, βιβλία, λευκά είδη για να δωθούν στο Άσυλο Ανίατων Παθήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα