Τα «Ασημένια Μάτια» που καθηλώνουν

Gazzetta team
Τα «Ασημένια Μάτια» που καθηλώνουν

bet365

Αν νομίζεις πως δεν έχεις αρκετό χρόνο να διαβάσεις ένα βιβλίο, το G-Weekend είναι εδώ για να σου αποδείξει ότι... κάνεις λάθος! Πάρε στα χέρια σου τα «Ασημένια μάτια» της Ιουλίας Ιωάννου και θα το καταλάβεις αμέσως!

Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που τα διαβάζεις… με μια ανάσα. Αρχίζεις και δεν μπορείς να σταματήσεις. Σε καθηλώνει!

Η πρωτότυπη ιστορία, η εξαιρετική γραφή, ο μεστός λόγος, η αγωνία που σε κυριεύει από το πρώτο κεφάλαιο. Και μετά, το μυστήριο, η συγκίνηση, το πάθος, η φαντασία, ο έρωτας, η εκδίκηση, η ζήλεια, η απογοήτευση. Η αίσθηση της ήρεμης ατμόσφαιρας και η απρόσμενη σφοδρή καταιγίδα. Οι ανατροπές που ταράζουν και συναρπάζουν. Αξίζει το κάθε λεπτό που του αφιερώνεις. Και όταν φτάνεις στο τέλος, δεν ξέρεις αν ξεμπέρδεψες το κουβάρι ή μπερδεύτηκε περισσότερο. Ό,τι και να εισπράξεις είναι γοητευτικό.

Μετά από δύο επιτυχημένα βιβλία από τις εκδόσεις Λιβάνη, το «Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα» και τις «Απώλειες», η Ιουλία Ιωάννου παραδίδει, μέσω των εκδόσεων Πνοή πλέον, τα «Ασημένια μάτια», στο αναγνωστικό κοινό. Ένα έργο ξεχωριστό, συναρπαστικό. Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση των ηρώων του θα σε μαγνητίσει και θα σε βάλει στην ατμόσφαιρα του έργου, δημιουργώντας αρκετά ερωτήματα.

Τυχαία συναντιούνται οι άνθρωποι στη ζωή; Τυχαία ερωτεύονται; Τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα και οδηγεί τα βήματά μας; Η Νίκη και ο Ντεμίρ θα ζήσουν έναν συγκλονιστικό μα σύντομο έρωτα. Εκείνος θα εξαφανιστεί από τη ζωή της κι εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και να αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ διαφορετική από αυτή που τα μάτια και η καρδιά μας μπορούν να καταλάβουν. Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία, ένα μοναστήρι, θα παίξουν απρόσμενο ρόλο στις ζωές τους. Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο. Μπορεί άραγε η αγάπη ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων;

Τα «Ασημένια μάτια» στο μικρό διάστημα από την πρώτη κυκλοφορίας τους, έτυχαν αμέσως μεγάλης αποδοχής του αναγνωστικού κοινού. Ήδη έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα και ακολούθησε μία δεύτερη στο Αγρίνιο. Στην πόλη που γεννήθηκε και ζει η Ιουλία Ιωάννου. Που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και δημιούργησε το www.vivlio-life.gr, την ιστοσελίδα η οποία έχει πανελλήνια απήχηση και ασχολείται με ό,τι λέει ο τίτλος της. Με το βιβλίο, τους δημιουργούς και όσους το αγαπούν. Είναι βέβαιο ότι και το τελευταίο της έργο, τα «Ασημένια μάτια», θα το αγαπήσουν πολλοί.

 

Τελευταία Νέα