«Δείπνο Αγάπης» με... καλεσμένους τους πάντες! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
«Δείπνο Αγάπης» με... καλεσμένους τους πάντες! (gTV)

bet365

Μια εμπειρία ζωής. Ένα οδοιπορικό αγάπης και προσφοράς. Το Weekend περπάτησε τα σοκάκια της Αθήνας, συμμετείχε στο «Δείπνο Αγάπης» και σας καλεί να κάνετε το ίδιο... Αξίζει!

Πόσες φορές έχεις περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας κι έχεις ακούσει τη λέξη «ευχαριστώ»; Συνήθως παρατηρείς μουτρωμένους ανθρώπους που βλέπουν κατάματα το πεζοδρόμιο και περπατάνε βυθισμένοι στις σκέψεις τους.

Μέσα σε αυτό το σκοτάδι έχει δημιουργηθεί η πιο όμορφη παρέα που δίνει φως και σκορπάει χαμόγελα σε ανθρώπους που για κάποιο λόγο η μοίρα τα έφερε έτσι κι οι δρόμοι έγιναν το σπίτι τους.

Το «Δείπνο Αγάπης» ξεκινάει κάθε Τρίτη και Πέμπτη από το Θησείο την πιο όμορφη διαδρομή και το G-Weekend ακολούθησε αυτούς τους ανθρώπους κι είδε από κοντά το έργο τους.

Προσφέρουν φαγητό, νερό, φρούτο, γλυκό, ρούχα ακόμα και ιατρική φροντίδα σε άστεγους. Το πιο όμορφο είναι ότι έχει δημιουργηθεί μία ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους. Δεν είναι μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης που θα τους προσφέρουν, αλλά είναι η κουβέντα... το χαμόγελο.

Στο τέλος της διαδρομής μπορεί να είχαν περάσει πάνω από 4 ώρες που περπατούσαμε, αλλά δεν υπήρχε πραγματικά καμία κούραση. Μέσα σε λίγες ώρες είχαμε γεμίσει με τόσο έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και είδαμε όμορφα πρόσωπα που σίγουρα δεν θα προσπεράσουμε ξανά στο δρόμο. Θα ξέρουμε πως είναι ο κ. Βασίλης, ο Νίκος, η Γιώτα.

Την επόμενη φορά που θα δεις μπροστά σου έναν άστεγο μην τον περιφρονήσεις. Σκέψου πως έχει όνομα, μην φοβηθείς να του πεις μία «καλημέρα» ή αν έχεις τη δυνατότητα πρόσφερέ του έστω ένα μπουκάλι νερό...

Μία μικρή κίνηση που θα σου επιστραφεί.

*Δείπνο Αγάπης-Facebook page

 

Τελευταία Νέα