Αφησε το γάμο και πήγε να... σκοράρει!

Αφησε το γάμο και πήγε να... σκοράρει!

bet365

Ούρος Τζούρτζεβιτς, κανόνι έτοιμο να... τρελάνει τον Πειραιά! To Face Control γράφει για το «αρρωστάκι» με τη μπάλα, που άφησε το πάρτι γάμου για την προπόνηση, ενώ δε δίστασε να... σκοτώσει την αγαπημένη του ομάδα!

Ηταν το κορυφαίο κανόνι στη Σερβία την περσινή σεζόν, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και ο παίκτης που έβαλε στα ταμεία της ομάδας του αρκετά εκατομμύρια. Με τα τέρματά του έστειλε τους Σέρβους στους ομίλους του Europa League, ενώ με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έδωσε άλλα 3 εκατ. ευρώ. Οχι άσχημα για έναν... οπαδό του Ερυθρού Αστέρα! «Αρρωστάκι» με τη μπάλα, τρελαμένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Ταιριάζει άλλωστε γάντι στον Ούρος η παροιμία «Αφησε το γάμο και πήγε για... πουρνάρια»! Το G-Weekend έψαξε και βρήκε επτά... περίεργα πράγματα για το «9αρι» του Ολυμπιακού!

Το σοκ της μεταγραφής!
Επαιξε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και οι Σέρβοι μιλούν για οπαδό της ομάδας. Λάτρεψε τους Ερυθρόλευκους, είχε δώσει υπόσχεση επιστροφής, αλλά όταν ήρθε η στιγμή διάλεξε τη μισητή αντίπαλο. Οχι, δεν είχαν αλλάξει τα αισθήματά του για τον Αστέρα, απλά οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Για τον Ούρος σημαντικό ρόλο έπαιξε κι ένα τηλεφώνημα του Μάρκο Νίκολιτς λίγο πριν το deal. O κόουτς της Παρτίζαν τον έπεισε να διαλέξει τους «ασπρόμαυρους» και μαζί κατέκτησαν το νταμπλ!


Τα αστέρια ήταν... παγωμένα!
Μαζί με τον Λεονάρντο πέτυχαν 48 γκολ και οδήγησαν την Παρτιζάν Βελιγραδίου στην κατάκτηση του νταμπλ! Οι... κακές γλώσσες στη Σερβία λένε πως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά, δεν υπήρχε συμπάθεια, αλλά φρόντιζαν να μην το δείχνουν στο γήπεδο. Αλλωστε, με τέτοια συνεργασία μόνο... τσακωμένους δεν τους λες. Και οι δυο πάντως κούνησαν μαντήλι φέτος, αφού ήταν πιο... παγωμένοι με τη διοίκηση του συλλόγου.

Hvala ti za najlepsih i najispunjenijih godinu dana 22.02 @djuka32

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miljana Đurđević (@miljanadjurdjevic9) στις

Full in love!
Η 21η Ιουλίου έγινε η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, αφού παντρεύτηκε την πανέμορφη Μιλιάνα Κάρατζιτς στο Obrenovcu. Ο γάμος ήταν πολιτικός κι έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στην εκκλησία όταν βαπτίσουν και το παιδί που θα έρθει τον Νοέμβρη. Μεταγραφή, γάμος, εγκυμοσύνη, MVP στην πατρίδα του και για τον ίδιο το 2017 είναι η καλύτερη χρονιά του. Οσο για την 23χρονη Μιλιάνα, του έκλεψε την καρδιά πριν ένα χρόνο και για τους συμπατριώτες του αποτέλεσε σημαντική αιτία για την επιστροφή στη Σερβία. «Όταν είμαι μαζί σου, αισθάνομαι σαν να είμαι εκεί που ανήκω» είναι πλέον το μότο του για τη... Βασίλισσα, όπως αποκαλεί τη σύζυγό του.

Αφησε το γάμο...
Παντρεύτηκε το μεσημέρι της 21ης Ιουλίου, ωστόσο φρόντισε να στείλει με το... καλημέρα μήνυμα στη γυναίκα του. «Ποιος γάμος...» φέρεται να της είπε και την άφησε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους να γλεντήσουν, αφού ο ίδιος πήγε για προπόνηση. Τι και αν ο Τζούκιτς του είχε δώσει ρεπό, ο Ούρος ήταν εκεί να προπονηθεί, αφού ακολουθούσε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με τον Ολυμπιακό. Τα πειράγματα ήταν πολλά, ωστόσο όλοι κατάλαβαν πως πρέπει να λειτουργεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

«Djurdjevic Uros, he scores when he wants»
Ο περσινός δεύτερος γύρος και ειδικά τα πλέι οφ εξελίχθηκαν σε παράσταση για... δυο ρόλους. Τζούρτζεβιτς και Λεονάρντο έκαναν απίθανα πράγματα, η Παρτιζάν πραγματοποίησε τρελή αντεπίθεση και με τα 48 τους γκολ πήρε το νταμπλ. Οι Αγγλοι είχαν πάθει σοκ, Βρετανοί δημοσιογράφοι έγραφαν στο twitter «Djurdjevic Uros, he scores when he wants» και προέτρεπαν ομάδες της Premier League να ασχοληθούν μαζί του. Η Σάντερλαντ, η Γουέστ Χαμ και η Γουτόφορντ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την κίνηση ματ.


Σαντορίνη για πάντα!
Ο τελικός κυπέλλου με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται, η Παρτιζάν έχει κατακτήσει το νταμπλ και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αποθεώνεται από τους οπαδούς της ομάδας του. Μια απίθανη σεζόν έχει ολοκληρωθεί και ο 23χρονος κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Διακοπές με την αγαπημένη του στο νησί που λατρεύει, τη Σαντορίνη. Ο Ούρος τρελαίνεται για τα ελληνικά νησιά και η «Κόκκινη Άμμος» γίνεται φωλιά ευτυχίας για τον ίδιο, τη Μιλιάνα και τον έρωτά τους.

Wherever you go I'm going with you #goodmorning #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miljana Đurđević (@miljanadjurdjevic9) στις

Στα βήματα του Καβάνι...
Παίκτης ψυχολογίας... Αν ο προπονητής τον στηρίζει, η διοίκηση είναι στο πλευρό του, τότε ο 23χρονος θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ενα τηλέφωνο του Μάρκο Νίκολιτς «Ξέχνα τις άλλες επιλογές κι έλα στην Παρτιζάν. Είναι το βήμα σου για το εξωτερικό» ήταν αρκετό για να τον πείσει. Ο Τζούρτζεβιτς δεν είχε διστάσει να «κράξει» τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι για την συχνή αλλαγή προπονητών ενώ είχε προκαλέσει σάλο με την ατάκα του «Αν είχα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας θα μπορούσα να είχα ακολουθήσει τα βήματα του Καβάνι, του Ντιμπάλα και του Μπελότι. Θέλω να παίζω, έχω ταλέντο και νοοτροπία νικητή».

 

Τελευταία Νέα