Οι «μύθοι» του '87 στο... παρκέ του Ομήρου!

Gazzetta team
Οι «μύθοι» του '87 στο... παρκέ του Ομήρου!

bet365

Ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φάνης, ο Φασούλας κι όλα τα άλλα παιδιά της εθνικής έγραψαν το 1987 μια... μπασκετική ραψωδία που θα ζήλευε και ο μετρ του είδους» Όμηρος!

Στιγμές μοναδικές για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μια επιτυχία που έβγαλε στους δρόμους όλης της χώρας εκατομμύρια ανθρώπους. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους. Τα χρόνια πέρασαν. 30 από τότε κι όμως η μνήμη παραμένει ζωντανή. Σε αυτό θα βοηθήσει και το ΙΕΚ Όμηρος που τρεις δεκαετίες μετά μαζεύει ξανά όλη αυτή την παλιοπαρέα.

Έτσι για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι! Την μπαγκέτα θα κρατάει ο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων και blogger του gazzetta, Βασίλης Σκουντής και όλη εκείνη η λαμπρή ομάδα θα φωνάξει παρούσα στο... παρκέ της σχολής! Το ραντεβού έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στις 7μμ στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Αλκιβιάδου 122.

Οι μύθοι του '87 θα μιλήσουν, θα φωτογραφηθούν, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα θυμηθούν ιστορίες από εκείνες τις ένδοξες ημέρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο παρακάτω λινκ: omiros.gr/eurobasket1987-ethniki-basket/

 

Τελευταία Νέα