«Έτσι φτιάξαμε το σάντουιτς 'Λίαμ Νίσον'»! (pics, vids)

gazzetta default image fallback

bet365

Η χάρη του Gazzetta Weekend έφτασε μέχρι το... Βανκούβερ στον Καναδά! Μιλήσαμε με τον Άλεξ Τζόρντεν, διευθυντή των Big Star Sandwich για την δημιουργία του σάντουιτς Λίαμ Νίσον και το ξεχωριστό story με τον ηθοποιό!

Συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού με σάντουιτς στο Βανκούβερ έμαθαν πως ο Λίαμ Νίσον ήταν στον Καναδά για γυρίσματα μίας νέας του ταινίας. Επειδή οι περισσότεροι από κατάστημα Big Star Sandwich είναι φανατικοί λάτρεις του πασίγνωστου αυτού ηθοποιού έβαλαν μία ταμπέλα έξω από το μαγαζί και φρόντισαν να κάνουν και το σχετικό... ποστάρισμα: «Ο Λίαμ Νίσον τρώει δωρεάν εδώ». Και πέτυχε! Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ξαφνικά και ρώτησε: «Που είναι το δωρεάν σάντουιτς μου»; Το προσωπικό από την πλευρά του έμεινε άναυδο, αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα κατάφερνε να τραβήξει την προσοχή του.

Το Gazzetta Weekend βρήκε και μίλησε με τον Άλεξ Τζόρντεν. Είναι ο διευθυντής του κέντρου λειτουργίας των Big Star Sandwich Licensing LTD, εταιρεία franchise των Big Star Sandwich Co, που με χαρά μας μίλησε για όλο το story! «Καταρχήν όλοι μας ρωτάνε εάν μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των φωτογραφιών. Έχει γίνει... χαμός κάτι σίγουρα δεν το περιμέναμε! Μαζί με τον Λίαμ στην φωτογραφία είναι ο Σερζ Πατόκα και ο Κάιλ 'Νταγκ' Γκας. Η ιδέα ήταν του manager του καταστήματός μας, Ματ Πρίουμ. Είναι τεράστιος φαν του κ. Νίσον και έμαθε πως γύριζε στον Καναδά τη νέα ταινία του 'Hard Powder'. Οι υπόλοιποι θεωρήσαμε ότι θα ήταν μία εξαιρετική ιδέα και το κάναμε πράξη», μας μετέφερε αρχικά ο Τζόρντεν.

Συνεχίζοντας μας ανέφερε πως «η ταμπέλα φτιάχτηκε και τοποθετήθηκε στις 11 το βράδυ (σ.σ. ώρα Καναδά) και ο Λίαμ εμφανίστηκε περίπου στις 6.30 το πρωί. Δεν το πιστεύαμε! Κανένας μας δεν περίμενε να έρθει. Δεν ήμασταν σίγουροι εάν είχε δει ή μάθει για την ταμπέλα. Ίσως άκουσε κάτι από την ομάδα παραγωγής του, που κάποιοι είχαν έρθει σε εμάς για φαγητό. Δυστυχώς ήρθε μόνο και μόνο για να μας ευχαριστήσει με την παρουσία του. Δεν είχε χρόνο να φάει και έφυγε! Ελπίζουμε να έρθει ξανά και να τον ευχαριστήσουμε θερμά με την προσφορά μας για δωρεάν φαγητό. Ήταν πολύ απλός άνετος και κουλ με τα παιδιά».

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ... ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»!

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια έχει το πως αντέδρασαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού όταν τον είδαν: «Εγώ δεν ήμουν μπροστά αλλά μου το περιέγραψαν τα παιδιά. Ο Νταγκ και ο Σερζ. Ο manager μας ο Ματ, είχε βάλει την ταμπέλα κάποιες ώρες πριν καθώς είχε την ενημέρωση για τον Λίαμ Νίσον και την ταινία του και περίμενε. Ο Νταγκ έφτιαχνε σάντουιτς όταν ο Σερζ είπε 'όχι ρε γαμώτο, δεν μπορεί δεν γίνεται είναι ο Λίαμ Νίσον!' Ο Νταγκ γύρισε προς το μέρος του Σερζ για να του πει 'τι λες' και εκείνη την ώρα μπαίνει ο Λίαμ Νίσον και τους λέει 'καλησπέρα παιδιά, που είναι το δωρεάν σάντουιτς που μου υποσχεθήκατε;'. Προσφέρθηκε να βγει φωτό με τα παιδιά και να υπογράψει αυτόγραφα. Όπως μπορεί να δείτε τα παιδιά έπαθαν... πλάκα. Είναι άναυδοι στην φωτό. Δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Ο δε Ματ που είχε την ιδέα έλλειπε και έπαθε... κατάθλιψη που έχασε την συνάντηση. Ήταν πολύ στεναχωρημένος».

«ΈΤΣΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 'ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ'»!

Ο Τζόρντεν αναφέρθηκε στο Gazzetta Weekend και για το σάντουιτς Λίαμ Νίσον! «Για την ακρίβεια το ονομάσαμε 'The Neeson'. Έχει μπόλικο βοδινό κρέας, μία ή δύο λωρίδες μπέικον, πατατάκια σαν στικς και πολύ πικάντικη γεύση.

Είναι ένα σάντουιτς που το τρως και παίρνεις δύναμη για... εκδίκηση, όπως κάνει ο Λίαμ. Όλο το προσωπικό και το επιτελείο του μαγαζιού έχει τρέλα με τον Νίσον. Είμαστε σαν... στραβάδια. Σαν να έχουμε μία δική μας κλειστή ομάδα. Οι δυνατοί δεσμοί μας μαζί του είναι για τις ταινίες Star Wars episode 1: The Phantom Menace και το The Grey».

- Το Instagram, το Facebook και το Twitter του μαγαζιού.

A post shared by Big Star Sandwich Co. (@bigstarsandwich) on
 

Τελευταία Νέα