Οδηγός επιβίωσης: Valentine's Day vs «Τσου Λου»!

Gazzetta team
Οδηγός επιβίωσης: Valentine's Day vs «Τσου Λου»!

bet365

Champions League ή καρδούλες και σοκολατάκια με το κορίτσι σου; Το Gazzetta Weekend Journal είναι εδώ για να σε σώσει!

Ακόμα θυμάμαι τον Παντελή. Μου είχε πάρει λουλούδια και αρκουδάκια στην πέμπτη δημοτικού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κι εγώ η σκύλα τα... πέταξα. Αλλά έτσι είναι αυτά. Από μικρή δεν είχα κλήση σε ρομαντισμούς κι... αηδίες. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι η Ράνια από τις «singles» ίσως είναι ο καλύτερος χαρακτήρας που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Μην χαίρεστε! Δεν είναι όλες σαν κι εμένα. Για όλους εσάς που η 14η Φεβρουαρίου είναι ημέρα πιο αδιάφορη και από σουβλάκι χωρίς κρέας το Gazzetta Weekend Journal είναι εδώ.

Κάτσαμε, σκεφτήκαμε και με πολύ προσοχή λόγω της κρισιμότητας του θέματος σας παρουσιάζουμε 10 συμβουλές επιβίωσης! Αν δεν το έχετε προσέξει πέφτει πάνω στο Champions League!

1. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Τι δεν καταλάβατε δηλαδή; Είναι απλό. Αν θέλετε να γλιτώσετε την γκρίνια της για 10 μέρες... και φυσικά δεν θέλετε να χάσετε και το ματς το βράδυ θα κάνετε ένα βήμα μπροστά! Σοκολατάκια, λουλούδια και με το που αλλάξει η ώρα τη Δευτέρα θα γίνεται ο καλύτερος του χωριού... Θα πετάξετε κι ένα: «Αγάπη μου... όλη τη βδομάδα σκεφτόμουν πως να κάνω ιδιαίτερη αυτή τη μέρα για σένα!». Μην ξεχάσετε το πρωινό χουζούρεμα.

2. Πείτε μου ότι ξέρετε να μαγειρεύετε. Θα της ετοιμάσετε το αγαπημένος της φαγητό (υπάρχουν και τα delivery), λίγα λουλούδια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν και θα της κάνετε έκπληξη με το που σχολάσει από τη δουλειά. Το βράδυ; Δεν μπορεί να τα έχει κι όλα δικά της. Επίσης, πείτε και την κορυφαία ατάκα: «Αγάπη μου κάτι μου έτυχε με τη δουλειά, δες εσύ το δεύτερο επεισόδιο του Survivor και μέχρι να τελειώσει θα είμαι πίσω». Μία εφεδρική σοκολάτα σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη. Μέχρι να τελειώσει η Μπάρτσα... ας είστε σπίτι.

3. Γυρίστε την γκρίνια μπούμερανγκ. Από εδώ θα το φέρει, από εκεί θα το φέρει. Ξέρετε που θα καταλήξει. Ε; Φουλ κόντρα: «Εγώ που σου κάνω τα χατίρια όλο το χρόνο; Περιμένεις μία ψεύτικη γιορτή για να σου αποδείξω την αγάπη μου;». Βγάλτε συναίσθημα... αρέσουν αυτά στις γυναίκες. Σίγουρα θα γλιτώσετε τα αρκουδάκια, τις καρδούλες... τώρα για το αν θα δείτε και το ματς; Μην τα θέλετε κι όλα δικά σας.

4. Παίξτε με την φωτιά. Τολμήστε. Ζήστε τη ζωή σας στα άκρα. Κάντε την εμφάνισή σας όταν τελειώσει το παιχνίδι με κίνδυνο γκρίνια 3 ημερών και στη χειρότερη της ζωής σας. Στο σημείο που θα ετοιμαστεί για φουλ επίθεση εμφανίστε ένα δώρο. Μία μεγάλη σοκολάτα; Εσώρουχα (να επωφεληθείτε κι εσείς!) και φωνάξτε κι ένα: «Έκπληξη! Θα ξέχναγα εγώ το μωράκι μου;».

5. Λένε πως αν δεν μπορείς ν' αποφύγεις κάτι κοίταξε να το απολαύσεις. Οπότε κι εσείς αν δεν καταφέρετε ν' αποφύγετέ αυτή τη μέρα... φροντίστε να την πείσετε να κάτσετε σπίτι και να βρείτε χρόνο μόνο για τους δυο σας. Λεπτομέρειες σε αυτό το σημείο δεν μπορώ ν' αναφέρω θα με κόψουν.

6. Πατήστε πόδι. Εξηγήστε της πως την αγαπάτε, αλλά είστε ερωτευμένος με την στρογγυλή θεά. Θέλετε να περάσετε μία μέρα με μπύρα, πίτσα και τους κολλητούς σας! Νισάφι πια αυτή η καταπίεση! Απλά, για καλό και για κακό πάρτε και δύο αλλαξιές μαζί σας, γιατί λογικά θα έχει αλλάξει τις κλειδαριές μέχρι να γυρίσετε.

7. Υπάρχει μία κορυφαία έρευνα που σας συμφέρει. Λέει ότι το 75% των γυναικών εκείνη τη μέρα μένει ευχαριστημένη ακόμα και με ένα μικρό γραμματάκι με γλυκά λόγια. Πάρτε λοιπόν μία κάρτα, αν δεν το... έχετε υπάρχει και η συνάδελφος στη δουλειά για να σας βοηθήσει. Άντε και μία σοκολάτα από το περίπτερο κι αφήστε τα στο κρεβάτι της για να της φτιάξετε τη διάθεση όταν σηκωθεί. Απλά κι όμορφα.

8. Έχει περάσει την περίοδο του Euro, έχει ζήσει κάθε αγώνα για Προκριματικά μπάσκετ, Ολυμπιακούς Αγώνες, Europa League, ΕuroLeague, Champions League Basketball και τώρα ήρθε και το Champions League για να της χαλάσει μία μέρα που ήλπιζε πως θα της αφιερώσετε. Αν την αγαπάτε θιασιάστε την Μπάρτσα για το κορίτσι σας και... την Τετάρτη πάρτε το αίμα σας πίσω! Μπάγερν - Άρσεναλ, Ρεάλ - Νάπολι όχι κι άσχημα! Ε;

9. Να την πείσετε ότι την αγαπάτε κάθε μέρα και πως ήρθε επιτέλους η στιγμή ν' αφιερώσει λίγο χρόνο για τις φίλες της! Αν σας περισσεύουν κιόλας λίγα χρήματα βρείτε μία ωραία ταινία ή παράσταση στο θέατρο και στείλτε τα κορίτσια σινεμά! Τα αγόρια... θα μείνουν πίσω μπροστά στην TV!

10. ΑΝ αυτές οι συμβουλές δεν ήταν αρκετές. Αν τα πράγματα πάνε στραβά, θα επιστρέψουμε με 10 τρόπους επανασύνδεσης στο επόμενο τεύχος.

S.O.S. Εσείς που είστε μόνοι. Δείτε το Champions League. Έπειτα στολιστείτε, βάλτε τα καλά σας και έξω! Είναι απλό! Όλες οι singles θα κυκλοφορούν έξω. Θα έχουν συμφωνήσει αρχικά ότι: «περνούν και μόνες τους καλά», αλλά μεταξύ μας όμως! Για ένα σκοπό έχουν βγει εκείνη τη μέρα...

 

Τελευταία Νέα