Στο Μαρούσι τα βόλεϊ ανδρών-γυναικών του Παναθηναϊκού

Στο Μαρούσι τα βόλεϊ ανδρών-γυναικών του Παναθηναϊκού

Φώτης Καρακούσης
Στο Μαρούσι τα βόλεϊ ανδρών-γυναικών του Παναθηναϊκού

bet365

Το κλειστό του Αγίου Θωμά θα είναι η έδρα για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού.

Άρσεναλ Τούλα - Ντινάμο Μόσχας με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Eκτός από την ενίσχυση των τμημάτων, στον Παναθηναϊκό έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο θέμα του γηπέδου που θα χρησιμοποιήσουν τα τμήματα. Ένα σημαντικό θέμα που τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούσε προβλήματα.

Φέτος η νέα διοίκηση έτρεξε από νωρίς το συγκεκριμένο ζήτημα και εκτός εξαιρετικού απρόοπτου η νέα έδρα για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών θα είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το κλειστό χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, έχει χωρητικότητα 1350 θέσεων και το μόνο που μένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές. Ήδη και πριν γίνει αυτό τα έργα βελτίωσης έχουν αρχίσει προκειμένου το κλειστό να είναι έτοιμο για τη νέα χρονιά.

Το σημαντικό είναι πως μετά από χρόνια και οι δύο ομάδες των πρασίνων θα έχουν κοινή έδρα, ενώ είναι επίσης σημαντικό πως το γηπεδικό λύθηκε πολύ γρήγορα και δεν θα υπάρχει η αγωνία στους προπονητές των τμημάτων για το που θα αγωνιζοντουσαν οι ομάδες τους.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα