Φιλίποφ: «Δίκαια ο Ολυμπιακός, πιστεύουμε στην ανατροπή»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Δίκαια ο Ολυμπιακός, πιστεύουμε στην ανατροπή»

bet365

Για δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ τονίζοντας ωστόσο πως οι παίκτες του πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν αρχικά την Πέμπτη στο Ρέντη και μετά να κάνουν την ανατροπή.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, νίκησε δίκαια. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς και χάσαμε τη μάχη στις άκρες. Το θέμα είναι πως τα παιδιά πιστεύουν στην ανατροπή. Πιστεύουν πως μπορούν να νικήσουν στην έδρα του Ολυμπιακού για να έρθουμε πάλι εδώ σε τέταρτο αγώνα».

Τερζής: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Κομβικό ήταν το 2ο σετ. Χαλάσαμε την υποδοχή του Ολυμπιακού αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε και τους πόντους που χρειάζονταν. Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει. Η υποδοχή μας σήμερα δεν ήταν καλή όπως και το μπλοκ – άμυνα και στους δύο τελικούς δεν πήγαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα. Θα ανασυγκροτηθούμε, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να πάρουμε τη νίκη».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα