Κουμεντάκης: «Η μοίρα του Ολυμπιακού είναι να πρωταγωνιστεί»

Κουμεντάκης: «Η μοίρα του Ολυμπιακού είναι να πρωταγωνιστεί»

Κουμεντάκης: «Η μοίρα του Ολυμπιακού είναι να πρωταγωνιστεί»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού μίλησε για τη νέα σεζόν και τους στόχους που έχει η ομάδα του.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντι Μαρία σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω και τον σύλλογο και τον προπονητή και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και με έφεραν στον Ολυμπιακό. Η μοίρα του Ολυμπιακού είναι να πρωταγωνιστεί, να κυνηγάει όλους τους στόχους, να εμφανίζεται όσο καλύτερος γίνεται στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και φέτος».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχει ανέβει το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουν επιστρέψει αρκετοί Έλληνες παίκτες που αγωνίζονταν στο εξωτερικό, έχουν έρθει καλύτεροι ξένοι και γενικά οι ομάδες μαζεύονται και οργανώνονται. Βλέπω ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι. Ο αντίπαλος μας (ΠΑΟΚ) είναι καλός, έχει κάνει κάποιες πολύ καλές προσθήκες Ελλήνων και ξένων παικτών. Όλα θα κριθούν στο τέλος και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τους πολλούς Έλληνες παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ καλό και εκεί πρέπει να βασίζεται μια ομάδα αν θέλει να έχει μέλλον και περγαμηνές για να χτίζει κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός το έχει καταλάβει, βασίζεται σε Έλληνες παίκτες, έχει πολλούς Έλληνες, παίρνει και ξένους παίκτες που είναι αρκετά υψηλού επιπέδου και πηγαίνει μπροστά. Αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά στην Ελλάδα, όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και σε όλα τα αθλήματα».

Για την επιστροφή στην Πυλαία: «Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Δεν το σκέφτομαι καν. Θα πάμε στην Πυλαία όλα τα παιδιά, να παίξουμε το παιχνίδι να κερδίσουμε και δεν με ενδιαφέρει το γίνεται γύρω».

Για την άνοδο του ελληνικού βόλεϊ: «Το ότι οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν και πηγαίνουν, όπως οι γυναίκες του Ολυμπιακού και κατακτούν κύπελλα στην Ευρώπη και οι άντρες που παίζουν τελικό, αυτό είναι τεράστια διαφήμιση. Πρέπει να επιμείνουμε και να προσπαθούμε όσο γίνεται περισσότερο για να καταφέρνουμε τέτοιες στιγμές. Η πρόκριση της εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό είναι επίσης μεγάλη επιτυχία. Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών».

Best of internet