Σμιτ:« Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»!

Σμιτ:« Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»!

Σμιτ:« Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»!

Ο διεθνής Καναδός διαγώνιος Γκάβιν Σμιτ στις δηλώσεις του στην Media Day της ομάδας του Ολυμπιακού έθεσε τους στόχους του για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Ο διεθνής Καναδός διαγώνιος Γκάβιν Σμιτ της ομάδς βόλεϊ του Ολυμπιακού είπε τα εξής:
 
Για την πρόταση του Ολυμπιακού και την επιστροφή στην Ελλάδα: «Είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Ελλάδα. Το να ζήσω στην Αθήνα και να αγωνιστώ σε μια ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική, θέλει να κερδίσει τα πάντα, έχει καλή ομάδα και πολύ καλή οργάνωση με έκανε να αποφασίσω να είναι ο Ολυμπιακός το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».
 
Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Πέρυσι η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το επαναλάβουμε και σίγουρα ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε ότι διεκδικήσουμε».
 
Για τον κόσμο: «Θυμάμαι από όταν έπαιζα στην Αλεξανδρούπολη την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Περιμένω να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα όταν θα παίζουμε»
 
Για τον προσωπικό του στόχο: «Προσωπικός μου στόχος είναι η επιτυχία της ομάδας. Αν δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και πάρουμε το πρωτάθλημα τότε είμαι χαρούμενος. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και όχι για να κερδίσω κάποιο προσωπικό βραβείο».

Best of internet