Μπέλλος: «Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια, κάθε μέρα είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπέλλος: «Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια, κάθε μέρα είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός όλη τη χρονιά αναφέρθηκε μετά το χαμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Μπέλλος, αφού πρώτα παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Πειραιωτών.

Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στους «ερυθρόλευκους», γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 σετ στο Μετς και μένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 8 βαθμούς στο τέλος του α' γύρου της Volleyleague.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο διαγώνιος του «τριφυλλιού» τόνισε πως η πληρότητα του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά, ενώ συνολικά χαρακτήρισε «τιτάνια» την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στηρίζει.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο πλήρης ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν δεν τον πιέσει δε θα πάρεις κάτι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός άνοιξε την ψαλίδα. Για εμάς κάθε απώλεια είναι σημαντική. Παίξαμε με ένα σχήμα που δεν είχαμε ξαναπαίξει στα προηγούμενα παιχνίδι. Δεν έχουμε την επιλογή για απώλειες παικτών.

» Ο κόσμος πάντα στήριζε την ομάδα. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τιτάνια. Κάθε μέρα είναι δύσκολη. Πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα