Καστελάνι: «Η σειρά των ημιτελικών μας έκανε καλό εν' όψει τελικού πρωταθλήματος και final-4 Κυπέλλου» (vid)

Newsroom
Ο Ντανιέλ Καστελάνι

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι στάθηκε στο πόσο καλό έκανε στην ομάδα του η σειρά των ημιτελικών με τον Μίλωνα εν' όψει του τελικού του πρωταθλήματος αλλά και του Final-4 του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε στην σειρά των ημιτελικών με τον Μίλωνα, αλλά επικρατώντας με 3-0 στο πέμπτο ματς προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Μετά τον αγώνα στο Ρέντη, ο Ντανιέλ Καστελάνι μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση. Ήταν δύσκολη σειρά. Δεν παίζαμε καλά στην έδρα του Μίλωνα αλλά πιστεύαμε στους εαυτούς μας, στην καθημερινή δουλειά μας και παίξαμε τρία καλά παιχνίδια στην έδρα μας. Θα παλέψουμε για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι. Η σειρά των ημιτελικών μας έκανε καλό για την συνέχεια της σεζόν».

Τζιάβρας: «Δείξαμε χαρακτήρα, τώρα το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο και τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ»

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας ανέφερε: «Παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και γι' αυτό η σειρά πήγε στους πέντε αγώνες. Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε και σήμερα έγινε η αρχή. Δείξαμε χαρακτήρα. Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και πήραμε τη νίκη που μόνο εύκολα δεν ήρθε, άσχετα αν ήταν 3-0. Το μυαλό μας τώρα θα είναι στο κύπελλο και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ».

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα