Ο Ολυμπιακός και ο Μίλων για το προβάδισμα στους ημιτελικούς της Volley League.

Newsroom
 Ο Ολυμπιακός και ο Μίλων για το προβάδισμα στους ημιτελικούς της Volley League.

bet365

O Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Μίλωνα, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια νίκη στην ημιτελική σειρά της Volley League.

H τρίτη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μίλωνα στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Volley League, είναι καθοριστική. Το παιχνίδι θα γίνει στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, την Καθαρά Δευτέρα (18/3, 17:00, ΕΡΤ 3) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 3-0 σετ από το Μίλωνα και τους 14 άσσους που δέχτηκε, κάνει ανασύνταξη δυνάμεων και έχει σημάνει συναγερμός για την αντιμετώπιση του σερβίς ρίσκου των αντιπάλων του.

O Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Αλέν Παγιένκ είπε: «Η ημιτελική φάση είναι ισόπαλη 1-1 και τώρα, παίζουμε ξανά στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα στη σειρά με τον Μίλωνα. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουμε να έχουμε καλό σερβίς, ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να επιτεθεί με γρήγορες μπάλες, ενώ το μπλοκ μας, μαζί με την άμυνα, μπορεί να κάνει καλή δουλειά».

Ο Μίλων θα πάει στην έδρα του Ολυμπιακού με τη συνταγή νίκης στο «Κροίσος Πέρσης». Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έχει δύο νίκες στο ενεργητικό της επί του Ολυμπιακού, αλλά και οι δύο είναι στη Νέα Σμύρνη.

Ο Σάκης Ψάρρας είπε: «Με τη συνταγή της νίκης στον δεύτερο ημιτελικό θα πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σωστό βόλεϊ.
Είναι λογικό να περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δηλαδή, πίεση στο σερβίς και καλό μπλοκ - άμυνα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά.

Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο. Εμείς δεν έχουμε πίεση, αλλά δεν είμαστε και αδιάφοροι. Έχουμε εγωισμό και φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι τους τελικούς». Σε 17 αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός προηγείται 15-2 του Μίλωνα.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα