Ο Σέρβος Νέσιτς αντικαταστάτης του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος Νέσιτς αντικαταστάτης του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Ο Νέσιτς

bet365

Σε συμφωνία με τον Σέρβο προπονητή Ντράγκαν Νέσιτς προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τους 54χρονο να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο των «πράσινων».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του τμήματος βόλεϊ γυναικών. Με το που αποκλείστηκε το «τριφύλλι» από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final-4 του Λουτρακίου, αποφασίστηκε να δοθεί τέλος στην συνεργασία με τον Έλληνα προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Αρχικά μάλιστα η σκέψη ήταν το τμήμα να πορευτεί με τον Δημήτρη Μαρκάκη στον πάγκο, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να αναζητηθεί ξένος τεχνικός προκειμένου να δοθεί ακόμα πιο σκληρή μάχη στα play off με στόχο φυσικά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» κοίταζαν έναν Ιταλό και έναν Σέρβο, με τον εκλεκτό να είναι τελικό ο δεύτερος.

Ο λόγος για τον Ντράγκαν Νέσιτς, έναν προπονητή με καλό βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως αυτά της Ιταλίας και της Τουρκίας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ρουμανία. Ο Νέσιτς που στο παρελθόν είχε ως συνεργάτη τον Γκάιτς που επίσης έχει βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έχει καταφέρει το 2009 να κατακτήσει το Challenge Cup με την ιταλική Μοντέ Σιάβο.

Ο Σέρβος θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα και στην συνέχεια θα σηκώσει άμεσα μανίκια και θα πιάσει δουλειά προκειμένου οι «πράσινες» να μπορέσουν να ανέβουν και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά εν' όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: CEV.eu
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα