ΟΦΗ – Πανιώνιος 3-2: Μεγάλη νίκη σε φοβερή ατμόσφαιρα οι Κρητικοί

Φώτης Καρακούσης
ΟΦΗ βόλεϊ

bet365

Σε ένα φοβερό παιχνίδι, πραγματική διαφήμιση για το βόλεϊ, ο ΟΦΗ επικράτησε του Πανιωνίου με 3-2 και ένα το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για άνοδο στην Volley League. Οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι άνοιξε η αυλαία στους τελικούς των Play Off της Pre League όπου και θα δοθεί το δεύτερο εισιτήριο για άνοδο στην Volley League. Στο Βαρδινογιάννειο ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο με τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-2 (25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14) και να κάνουν το 1-0 στις νίκες. Το Σάββατο η σειρά μεταφέρεται στο «Ανδρέας Βαρίκας» και αν νικήσει ο ΟΦΗ παίρνει το εισιτήριο για την Volley League, ενώ αν νικήσει ο Πανιώνιος θα υπάρξει και 3ο παιχνίδι που θα διεξαχθεί και πάλι στο Ηράκλειο και όποιος το πάρει ανεβαίνει κατηγορία.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες τα έδωσαν πραγματικά όλα, προσφέροντάς μας πολύ όμορφο θέαμα. Θέαμα που δεν έχουμε δει και σε πολλά από τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να κάνουν στις λεπτομέρειες το 1-0 και στην συνέχεια με ευκολία το 2-0, δείχνοντας έτοιμοι για μια άνετη νίκη.

Στο σημείο εκείνο όπως ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του, καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει και είχαμε ακριβώς την ίδια εικόνα. Οι «κυανέρυθροι» να κάνουν στις λεπτομέρειες το 2-1 και με άνεση το 2-2 στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί προηγήθηκαν με 3 και 4 πόντους, αλλά οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την δική τους μεγάλη ανατροπή παίρνοντας έτσι την σπουδαία νίκη.

Γεμάτο γήπεδο με οπαδούς και των δύο ομάδων

Πέρα από την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και το θέαμα που μας προσέφεραν και οι δύο ομάδες, αξίζει μια αναφορά στην φοβερή ατμόσφαιρα. Εκτός από τους οπαδούς του ΟΦΗ, υπήρξαν μετά από σχετική συνεννόηση των δύο πλευρών και οπαδοί του Πανιωνίου και μάλιστα σε κοντινή ατμόσφαιρα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Μια εικόνα που πραγματικά μακάρι να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση όχι μόνο για το ελληνικό βόλεϊ, αλλά συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Λινοξυλάκη, Κουνδουράκη.

Τα σετ: 3-2 (25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14)

Ο.Φ.Η. (Νίκος Αντωνιάδης): Ρουμελιωτάκης, Καφαντάρης, Μάκινεν, Μιχαήλοβιτς, Καγιαλή, Ρουσόπουλος / Μιχελάκης (λ), Μπαρντακτζιάν, Κόκκινος, Γκόνας.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Μαρσέλλος, Παλέντζας, Γκένοφ, Ζέλερ, Δανιήλ, Δρογκάρης / Πλεμμένος (λ), Χατζηνικολάου, Λέλος, Κωνσταντινίδης.

Pre League Ανδρών - Τελικοί Ανόδου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 - Πρώτος Αγώνας

Ο.Φ.Η. - Γ.Σ. Πανιώνιος 3-2 (25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14)

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 - Δεύτερος Αγώνας

«Ανδρέας Βαρίκας», 17.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Ο.Φ.Η.

Τετάρτη 17 Απριλίου - Τρίτος Αγώνας (Αν χρειαστεί)

Βαρδινογιάννειο, 17.00: Ο.Φ.Η. - Γ.Σ. Πανιώνιος

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα