Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Η ανοιχτή συνάντηση με παρόντες 120 φιλάθλους για τις επόμενες ενέργειες

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Η ανοιχτή συνάντηση με παρόντες 120 φιλάθλους για τις επόμενες ενέργειες

Ο Ερ. Ολυμπιακός

bet365

Ανοιχτή συνάντηση έγινε στο κλειστό στον Ρέντη την Τετάρτη μεταξύ των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και φιλάθλων που πέρασαν δύσκολες ώρες το βράδυ του ντέρμπι του βόλεϊ. 

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ανταποκρίθηκαν εξαρχής στα αιτήματα φιλάθλων της ομάδας που βίωσαν δύσκολες στιγμές με τις προσαγωγές τους στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ όπου έγιναν επεισόδια έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Στον Ρέντη βρέθηκαν περίπου 120 φίλαθλοι, αλλά και πολλά ακόμα άτομα και συγγενείς όσων είχαν προσαχθεί. Μαζί τους ήταν και περίπου 20 δικηγόροι που εκπροσωπούν εκείνους αλλά και πολύ κόσμο ακόμα.

Μετά τη συζήτηση που υπήρξε αποφασίστηκε - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ - μεταξύ των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και των φιλάθλων αλλά και των δικηγόρων τους ένας συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών (κατά παντός υπευθύνου) για την αποκατάσταση της ηθικής και σωματικής βλάβης που υπέστη ο καθένας τους, τόσο κατά τη διαδικασία προσαγωγής τους, όσο και κατά την πολύωρη κράτησή τους στο Μεταγωγών. Υπήρξαν και φίλαθλοι που καυτηρίασαν τη στάση της αστυνομίας και των χειρισμών της.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα