Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για την πρόκριση στο Κύπελλο

Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για την πρόκριση στο Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με Ηρακλή Χαλκίδας για την πρόκριση στο Κύπελλο

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας την Τετάρτη (21/2) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο τη νίκη - πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης του Κυπέλλου.
Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί της Μενέν στο πρώτο παιχνίδι των «8» του Challenge Cup και του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για τη 17η αγωνιστική της Volleyleague το πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνει «στροφή» στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ηρακλή Χαλκίδας την Τετάρτη (21/2) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο τη νίκη πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για να προκριθούμε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από μια εβδομάδα όπου δώσαμε δυο εκτός έδρας αγώνες. Ο Ηρακλής Χαλκίδας μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη ομάδα, ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότήτες τους και θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση για να νικήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος με την παρουσία του και θα πετύχουμε μαζί τον στόχο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα