Ψάρρας στο Gazzetta: «Ο τελικός ήρθε ως επιστέγασμα της καλής χρονιάς που έχουμε κάνει»

Ψάρρας στο Gazzetta: «Ο τελικός ήρθε ως επιστέγασμα της καλής χρονιάς που έχουμε κάνει»

Δημήτρης Μύτικας
milon_sakis_psarras_final_4

bet365

Στην πολύ καλή πορεία του Μίλωνα όλη αυτή τη χρονιά στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Ψάρρας, μιλώντας στο Gazzetta, χαρακτηρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ως επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας.

Ο Μίλωνας πήρε μία ιστορική πρόκριση στον τελικό του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας, μετά την επικράτησή του επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Ψάρρας, μετά το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας του μίλησε στο Gazzetta, μιλώντας για τα συναισθήματα που γέννησε αυτή η πρόκριση, την απόδοση του Μίλωνα στον ημιτελικό και την πρώτη νίκη και σημαντικότερη επί του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Φυσικά, ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μίλωνα έως το 2026, έκανε το δικό του σχόλιο για τον επερχόμενο τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Ψάρρας στο Gazzetta:

Για την πρόκριση στον τελικό:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Όλη τη χρονιά παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ, κάναμε υπερβάσεις και μεγάλες νίκες. Η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έρχεται ως το επιστέγασμα αυτή της καλής χρονιάς. Αξίζαμε να λάβουμε μέρος σε έναν τελικό, όλοι οι αθλητές έδωσαν τα μέγιστα για να γίνει αυτό. Έτσι θα χαρούμε τη συμμετοχή μας στον τελικό, διεκδικώντας όσες πιθανότητες μας αναλογούν για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για την απόδοση του Μίλωνα στο ματς:

«Υπήρχε πολύ σταθερή απόδοση. Απλά και ο Παναθηναϊκός έπαιξε επίσης πολύ πειστικά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι φυσικό να συμβεί αυτό.

Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι σε κομμάτια σέρβις - μπλοκ άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση. Αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Οι περιφερειακοί παίκτες μας είχαν υψηλά ποσοστά με χαλασμένη μπάλα, αλλά και με καλή υποδοχή. Και όλα αυτά ήταν τα κομμάτια για ένα παζλ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας».

Για την πρώτη νίκη του Μίλωνα επί του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν:

«Αναμφίβολα, ήταν η πιο σημαντική νίκη στις αναμετρήσεις μας με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε χαρούμενοι που το κάναμε τώρα. Ο Παναθηναϊκός μας δυσκόλευε πάντα και η νίκη αυτή, σε έναν ημιτελικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Για τον τελικό:

«Ξέρουμε πολύ καλά πως σε αυτό το ματς πάμε ως αουτσάιντερ. Ξέρουμε πως θα είναι ένας δύσκολος τελικός. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να χαρούμε το παιχνίδι μας και τη συμμετοχή μας στον τελικό και να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα