Καστελάνι: «Στο 1ο σκεφτόμασταν και δεν κάναμε πράγματα, από το 2ο αλλάξαμε και κερδίσαμε» (vid)

Newsroom
Ο Ντανιέλ Καστελάνι

bet365

Ο Ντανιέλ Καστελάνι στάθηκε στην αλλαγή του Ολυμπιακού μετά το 1ο χαμένο σετ, μια αλλαγή που του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟΚ. Μετά τον δεύτερο ημιτελικό ο Ντανιέλ Καστελάνι μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Στο 1ο σετ σκεφτόμασταν πολύ, δεν κάναμε πράγματα. Στο 2ο αλλάξαμε, παίζαμε το παιχνίδι μας, κατάφερε η ομάδα και βρήκε τον ρυθμό της γι' αυτό καταφέραμε και το γυρίσαμε».

Για τον Μίλωνα: «Δεν είναι έκπληξη, κάνει όλη τη σεζόν μία εξαιρετική πορεία. Και στα ημιτελικά φάνηκε αυτό. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία τους, τα αδύναμα, ξέρουν κι αυτοί τα δικά μας. Οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης στον τελικό».

Ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο δήλωσε: «Στο 1ο σετ είχαμε προβλήματα γιατί δεν είχαμε προσαρμοστεί. Αλλάξαμε πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και κάναμε το σωστό που έπρεπε για να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας. Σήμερα σερβίραμε καλά και ειδικά ο Στερν. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα