Μιλενκόσκι: «Έπρεπε σε όλο το παιχνίδι να παίξουμε όπως στο πρώτο σετ» (vid)

Newsroom
Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι στάθηκε στο καλό πρώτο σετ της ομάδας του αναφέροντας πως θα έπρεπε και στα υπόλοιπα να παίξει έτσι, κάτι που δεν έγινε και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε με 1-0, δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό και χάνοντας με 3-1 έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Γιόσκο Μιλενκόσκι μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Έπρεπε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο σετ, αυτή ήταν η στρατηγική μας. Έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή και να τους κλείσουμε τις γωνίες στις επιθέσεις τους. Στο δεύτερο σετ δεν βρήκαμε λύσεις στο σερβίς και τις επιθέσεις τους. Όλοι τους σέρβιραν καλά από το δεύτερο σετ και μετά.

Ακόμη και με φλοτ σέρβις μας δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Μίλων στον τελικό του Σαββάτου».

Ο Ολλανδός Βαν Χάρντερερν του ΠΑΟΚ είπε: «Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Πήραμε το 1ο σετ. Κάναμε αυτό που έπρεπε αρχικά. Μετά δε μπορούσαμε να έχουμε διάρκεια. Δεν αντιδράσαμε σωστά στο καλό σερβίς του Ολυμπιακού παρότι το γνωρίζαμε και το είχαμε σχεδιάσει να το αντιμετωπίσουμε. Λυπάμαι γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στον τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Κοιτάμε τους δύο τελικούς Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα