Ψάρρας: «Οι υπερβάσεις της ονειρικής χρονιάς συνεχίζονται» (vid)

Newsroom
Ο Σάκης Ψάρρας

bet365

Ο τεχνικός των θριαμβευτών, Σάκης Ψάρρας μετά την πρόκριση του Μίλωνα στον τελικό Κυπέλλου ανέφερε πως οι υπερβάσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε αυτή την ονειρική χρονιά συνεχίζονται.

Ο Μίλωνας πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Αν σκεφτούμε ότι φέτος ήταν μια ονειρική χρονιά που κάναμε σπουδαία πράγματα, συνεχείς υπερβάσεις, αυτό νομίζω ήταν ακόμα μία υπέρβαση. Άξιζε αυτή η ομάδα να παίξει σε έναν τελικό φέτος και να που φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Πραγματικά το πιστεύαμε, το δείξαμε και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Και σήμερα τι να πω. Μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν πάρα πολύ μεγάλο αντίπαλο».

Για το που κρίθηκε ο ημιτελικός: «Κρατήσαμε πολύ χαμηλά την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ήμασταν πολύ καλοί στο κομμάτι μπλοκ, άμυνα. Επίσης, κι η δική μας επίθεση ήταν και σε κομμάτια με χαλασμένη υποδοχή και μετά από άμυνα πολύ αποτελεσματική. Κι όλα αυτά πίεσαν τον Παναθηναϊκό και τον έφεραν σε δύσκολη θέση».

Για τον αυριανό τελικό: «Θα χαρούμε τον τελικό. Ο τελικός είναι τελικός. Εννοείται ότι θα πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο ή να το πω αλλιώς να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα