Πρόκριση με την ψυχή στο στόμα για Σερβία

Φώτης Καρακούσης
Πρόκριση με την ψυχή στο στόμα για Σερβία

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Αντβέρπ με την Σερβία να δυσκολεύεται απίστευτα, απίστευτα αλλά στο τέλος να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-2 της Ουκρανίας.

Μπορεί στον πρώτο προημιτελικό η Γαλλία να έκανε πλάκα στην Ιταλία, ωστόσο στο δεύτερο είχαμε ματσάρα που κράτησε τους πάντες σε αγωνία. Η Σερβία πήγε μετά την Ρωσία να πέσει και αυτή θύμα έκπληξης και μάλιστα μεγαλύτερο, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικρατώντας με 3-2 (21-25, 25-23, 25-22, 19-25, 15-9) της μαχητικότατης Ουκρανίας.

Μιας Ουκρανίας που μπήκε εντυπωσιακά και πήρε σχετικά άνετα το πρώτο σετ. Οι Σέρβοι σοβαρεύτηκαν έκαναν το 2-1, ωστόσο εκεί που οι περισσότεροι νόμιζαν πως θα καθαρίσουν το ματς, ήρθαν και πάλι οι Ουκρανοί να δείξουν πως δεν θα έχαναν τόσο εύκολο. Η ομάδα του Κράστινς ισοφάρισε και έστειλε τον προημιτελικό σε πέμπτο σετ.

Σε αυτό οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους και πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου απέναντί τους θα βρουν την Γαλλία. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ατανασίεβιτς που έφτασε τους 24 πόντους, με τον Κόβάτσεβιτς να ακολουθεί με 21. Για τους ηττημένους ο Γερεσιτσένκο είχε 18, ο Βιέτσικ 17 και ο Σκρίνιακ 12.

 

Τελευταία Νέα