Στην Ελλάδα οι προκριματικοί όμιλοι του Ευρωπαϊκού Νεανίδων και Παίδων

Gazzetta team
Στην Ελλάδα οι προκριματικοί όμιλοι του Ευρωπαϊκού Νεανίδων και Παίδων

bet365

Την ανάθεση δύο προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε Παίδες και Νεάνιδες ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο Λουξεμβούργο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδια, κατά την διάρκεια κλήρωσης όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων κληρώθηκε στον 4ο προκριματικό όμιλο και θα φιλοξενήσει στη χώρα μας το διάστημα 26-29 Απριλίου, τις Βουλγαρία, Εσθονία και Ελβετία. Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Την τελική φάση θα φιλοξενήσει η Αλβανία το διάστημα 1-9 Σεπτεμβρίου 2018. Την πρόκριση από τα προκριματικά παίρνουν απευθείας οι πρώτοι των ομίλων και οι δεύτεροι θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Βουλγαρία, Εσθονία, Ελβετία, Ελλάδα.

Ευρωπαϊκό Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο και μαζί της βρίσκονται η Ουκρανία και η Λετονία. Τους αγώνες θα φιλοξενήσει η Ουκρανία το πρώτο Σαββατοκύριακο του Γενάρη.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία το διάστημα 13-21 Απριλίου 2018. Την πρόκριση παίρνουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ελλάδα, Ουκρανία, Λετονία.

Ευρωπαϊκό Εφήβων

Στον 7ο προκριματικό όμιλο κληρώθηκε η Εθνική Εφήβων και θα ταξιδέψει στην Σλοβακία που θα φιλοξενήσει τους αγώνες το διάστημα 26-29 Απριλίου 2018. Στον όμιλο βρίσκεται και η Τουρκία. Την τελική φάση θα διοργανώσουν η Ολλανδία και το Βέλγιο το διάστημα 14-22 Ιουλίου 2018.

Από τους προκριματικούς ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι των ομίλων και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ελλάδα, Σλοβακία, Τουρκία.

Ευρωπαϊκό Παίδων

Στον πρώτο προκριματικό όμιλο κληρώθηκε η Εθνική Παίδων μαζί με την Ισπανία, την Λετονία και την Πορτογαλία. Όπως ανακοινώθηκε, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τους αγώνες το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου 2018. Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων θα διοργανώσουν Σλοβακία και Τσεχία, το διάστημα 7-15 Απριλίου 2018. Το εισιτήριο θα πάρουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής: Ισπανία, Λετονία, Πορτογαλία, Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα