Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Πρωτοψάλτης

Φώτης Καρακούσης
Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Πρωτοψάλτης

bet365

Μετά την Γερμανία και την Φριντρισχάφεν, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και την Τσάρνι Ράντομ.

Η Πολωνία θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Θανάση Πρωτοψάλτη. Ο 26χρονος ακραίος που ξεκίνησε στην Ανόρθωση, μετά έπαιξε στην Ελλάδα και τους Παναθηναϊκό και Κηφισιά συνεχίζει στην Ευρώπη από το 2015. Αρχικά πήγε στην Γαλλία και την Ναρμπόν και από το 2016 έως και φέτος ήταν στην Γερμανία και την Φριντρισχάφεν.

Το καλοκαίρι ο Πρωτοψάλτης μπήκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς να του κάνουν και σημαντικές προτάσεις. Ο ίδιος ωστόσο όχι απλά ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά να το κάνει και στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Πολωνίας και έτσι και έγινε.

Νέος σταθμός για τον διεθνή ακραίο θα είναι η Τσάρνι Ράντομ, μια ανερχόμενη δύναμη του Πολωνικού πρωταθλήματος που πέρσι κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, κάτω από τις Ζάκσα, Ονίκο, Γιαστρέμπσκι και Αλουρόν, αλλά πάνω από τις Σκρα Μπελσάτοφ και Ασέκο Ρεζόβια. Ο Πρωτοψάλτης προτίμησε την Ράντομ και ένα σαφώς πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό, από τα περισσότερα χρήματα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δείχνοντας σε μεγάλο βαθμό πως το κίνητρό του είναι να φτάσει σε όσο γίνεται πιο ψηλό επίπεδο.

 

Τελευταία Νέα