Παίρνει Σοκόλοφ, ακραίος ο Μιχαΐλοφ και φτιάχνει υπερομάδα η Ζενίτ

Παίρνει Σοκόλοφ, ακραίος ο Μιχαΐλοφ και φτιάχνει υπερομάδα η Ζενίτ

bet365

Σαρωτικές αλλαγές στην Ζενίτ, με τους Ρώσους να αποκτούν τον Τσβετάν Σοκόλοφ από την Λούμπε, να γυρίζει ακραίος ο Μιχαΐλοφ και να δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Μετά από 4 συνεχόμενα Champions League και 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ρωσίας, η φετινή χρονιά για την Ζενίτ σίγουρα δεν ήταν πετυχημένη, καθώς η ομάδα του Αλέκνο έχασε και τους δύο μεγάλους τίτλους. Η απώλεια αυτή φαίνεται πως έχει πεισμώσει τους «μπλε» που πριν προλάβει καλά καλά να τελειώσει η περίοδος, άρχισαν τις κινήσεις.

Κινήσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν σημαντικά την ομάδα και αφορούν θέσεις κλειδιά. Αρχικά σε αυτή του διαγώνιου μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να γίνει κάτοικος Καζάν ο Τσβετάν Σοκόλοφ. Ο Βούλγαρος άσος που ήταν από τους βασικούς λόγους που η Λούμπε πήρε το φετινό Champions League, αφήνει την Ιταλία και θα παίζει στην Ζενίτ, την ομάδα που κέρδισε πριν λίγες ημέρες.

Από την στιγμή που όπως ανέφερε και με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ζενίτ, Ιλχάμ Ρακχματούλιν, ο Σοκόλοφ βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα του, το θέμα είναι τι θα γινόταν με τον Μαξίμ Μιχαΐλοφ, τον για χρόνια διαγώνιο των Ρώσων. Όπως αποκαλύφθηκε στις ίδιες δηλώσεις ο Μιχαΐλοφ δέχθηκε να παίξει ως ακραίος, κάτι δηλαδή που γινόταν και με τον Άντερσον που επίσης ήταν διαγώνιος, αλλά στην Ζενίτ έπαιζε ακραίος και πλέον θα συνεχίσει στην Μόντενα.

Όσον αφορά τον προπονητή, ο Αλέκνο παραμένει και ως βοηθό θα έχει τον Αλεξέι Βέρμποφ, ενώ οι αλλαγές στα άκρα θα είναι ακόμα περισσότερες, με τον Ν' Γκαπέ λογικά να φεύγει και αυτός για Μόντενα, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες πως η Ζενίτ παίρνει Κλιούκα και Βολκόφ (πλέον μετά την συμφωνία με Μιχαΐλοφ, λογικά θα πάρει έναν από τους δύο).

 

Τελευταία Νέα