Σενάριο επιστροφής Ν' Γκαπέ σε Μόντενα

Σενάριο επιστροφής Ν' Γκαπέ σε Μόντενα

bet365

Καυτό αναμένεται το καλοκαίρι στα μεταγραφικά του βόλεϊ με τους Ιταλούς να ετοιμάζουν την μεγάλη επιστροφή. Η Μόντενα μετά την απόκτηση του Άντερσον εξετάζει την επιστροφή του Ν' Γκαπέ, με το σενάριο αυτό να θέλει τη Ζενίτ να ετοιμάζεται να αποκτήσει Κλιούκα και Βολκόφ.

Από τα πιο «καυτά» των τελευταίων ετών αναμένεται να είναι όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, το φετινό καλοκαίρι. Από πέρσι οι Ιταλοί έδειξαν τις διαθέσεις τους με την απόκτηση του Λεόν (Περούτζια), με την Μόντενα να θέλει να κάνει ακόμα πιο σπουδαίες κινήσεις. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Μάθιου Άντερσον, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, δεν αναμένεται να είναι ο μοναδικός παίκτης της Ζενίτ που θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο.

Ο δεύτερος θα είναι ο Έρβιν Ν' Γκαπέ που το περσινό καλοκαίρι είχε φύγει από την Μόντενα για την Ζενίτ. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γάλλο σούπερ σταρ να επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα που έχει αγαπηθεί όσο κανείς και μένει να δούμε αν όντως στον συγκεκριμένο καπνό υπάρχει και φωτιά.

Αν όντως ο Ν' Γκαπέ αποχωρήσει για την Μόντενα, η Ζενίτ και πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα θα στραφεί στην εγχώρια αγορά, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο τους βασικούς ακραίους της Εθνικής Ρωσίας και της Φακέλ, τους Εγκόρ Κλιούκα και Ντμίτρι Βολκόφ.

 

Τελευταία Νέα