Με το... δεξί η Ιταλία (pics)

Φώτης Καρακούσης
Με το... δεξί η Ιταλία (pics)

bet365

Την ανωτερότητά της κόντρα στην Ιαπωνία επιβεβαίωσε η Ιταλία με την οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να επικρατεί στο κατάμεστο «Foro Italico» της αντιπάλου της με 3-0.

Ιδανική πρεμιέρα για την Ιταλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ που συνδιοργανώνει μαζί με την Βουλγαρία. Οι Ιταλοί αντιμετώπισαν στο κατάμεστο «Foro Italico», το ανοικτό γήπεδο που έδωσε άλλη αίγλη στο πρώτο ματς της διοργάνωσης, την Ιαπωνία και δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα επικράτησαν με 3-0 (25-20, 25-21, 25-23) και αποθεώθηκαν από τους συμπατριώτες τους.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους νικητές, καθώς ακόμα και στο τρίτο σετ στο οποίο οι Ιάπωνες πάλεψαν για να το κατακτήσουν και να μείνουν στο ματς, έδειχναν πως είχαν τον έλεγχο. Ένας έλεγχος που είχε να κάνει με την πολύ καλή εμφάνιση του Τζιανέλι αλλά και των Ζάιτσεφ, Χουαντορένα και Λάνζα.

Οι ηττημένοι από την πλευρά του πάλεψαν όπως αναφέραμε, αλλά δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους. Να τους αμφισβητήσουν και να τους κάνουν να αγχωθούν γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ζάιτσεφ με 13 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χουαντορένα και Λάνζα με 11. Για τους ηττημένους μόνο ο Οτάκε είχε διψήφιο αριθμό, αλλά σίγουρα οι 11 πόντοι του δεν θα μπορούσαν να δυσκολέψουν τους Ιταλούς.

Ιταλία: Ζάιτσεφ 13, Χουαντορένα 11, Λόνζο 11, Ματσόνε 9, Ανζανί 8, Τζιανέλι 2, Κολάσι (-λ), Νέλι.

Ιαπωνία: Οτάκε 11, Γιαναγκίντα 9, Ισικάουα 9, Γιαμαμούτσι 7, Σεκίτα 2, Ρι 1, Τσιούκι (-λ), Φουκουζάουα, Φουσίμι, Ασάνο, Ονοντέρα.

 

Τελευταία Νέα