Και οι μεγάλες κινήσεις στο βόλεϊ συνεχίζονται... (vid)

Και οι μεγάλες κινήσεις στο βόλεϊ συνεχίζονται... (vid)

bet365

Εξαιρετικό είναι το φετινό καλοκαίρι από πλευράς μεταγραφικών κινήσεων καθώς ήδη έχουν γίνει πολλές και αναμένονται ακόμα περισσότερες.

Ιδιαίτερα... καυτό αναμένεται το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι με τις ομάδες να προσπαθούν να ενισχυθούν όσο γίνεται περισσότερο. Ήδη οι τεράστιες κινήσεις είναι η απόκτηση του Λεόν από την Περούτζια και η μετακίνηση του Ν' Γκαπέ στην Ζενίτ ως αντικαταστάτης του.

Ωστόσο οι κινήσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές, καθώς στο παρακάτω βίντεο θα δούμε και άλλες εξίσου σημαντικές, ενώ δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο βίντεο και η συμφωνία του Μπρούνο Ρεζέντε με την Λούμπε. Από αυτές ξεχωρίζει η μετακίνηση του Ιβάν Ζάιτσεφ από την Περούτζια στην Μόντενα όπου θα αγωνιστεί ως διαγώνιος.

Επίσης σημαντική είναι αυτή του Γιόρντι Λεάλ στην Λούμπε από την Κρουζέιρο, με τον Τέιλορ Σάντερ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να πηγαίνει από την Λούμπε στην Κρουζέιρο. Ο κεντρικός Στρέτσκο Λόισινατς αφήνει την Πολωνία και την Σκρα Μπελσάτοφ για την Ιταλία και την Τρεντίνο. Τέλος ο Σέρβος ακραίος Μάρκο Ίβοβιτς αφήνει την Ταουμπάου και θα συνεχίσει στη Ρωσία και την Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ του Πλάνε Κονσταντίνοφ, έχοντας όπως έχουμε γράψει τον Ντρίζγκα πασαδόρο.

Και ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι...

 

Τελευταία Νέα