Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξη πως η Εθνική μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω εμφανίστηκε η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Στέλλα Χριστοδούλου. 

Daily Predictor με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε για την προετοιμασία της «γαλανόλευκης» λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την Ταραγόνα της Ισπανίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Η έμπειρη πασαδόρος και το «μυαλό» της Εθνικής αναφέρθηκε στο νέο προπονητικό επιτελείο και στον μεγάλο στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά και είναι όλα οργανωμένα από πλευρά Οομοσπονδίας. Έχουμε άριστη επικοινωνία οι αθλήτριες μεταξύ μας και με το νέο προπονητικό επιτελείο. Πρώτο στόχο έχουμε τους Μεσογειακούς αγώνες και θέλουμε να δούμε το αγωνιστικό μας επίπεδο για να είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Για τη συνεργασία με το νέο προπονητικό επιτελείο: «Το προπονητικό σταφ και ο κόουτς Ναράνχο δείχνουν να έχουν μεγάλη διάθεση, δουλεύουμε σκληρά, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στη φυσική κατάσταση. Γνωρίζουν τις ανάγκες που χρειάζονται για μία σωστή προετοιμασία και δουλεύουν με επαγγελματισμό». 

Για την κουραστική χρονιά με τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι μόνο οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, υπάρχουν κορίτσια που ήταν στο εξωτερικό με μεγάλη σεζόν. Οι προπονητές μας το χειρίζονται πολύ καλά το θέμα της κούρασης και μετά από συνεννόηση υπάρχουν κάποια ρεπό για να υπάρχει αποκατάσταση». 

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Είναι εφικτός ο στόχος. Οι αντίπαλοί μας είναι βατοί. Οι Μεσογειακοί είναι το στάδιο που θα δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα. Υπάρχουν νέα άτομα με πολύ ταλέντο και όλες μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας. Όλα αυτά τα χρόνια η διάθεση δεν έπαψε να υπάρχει και αυτό φαίνεται φέτος. Δουλεύουμε σκληρά και όλες θέλουμε το ίδιο για τη χώρα μας».
 

Best of internet