Πανέτοιμοι για την μεγάλη επιστροφή (vids&pics)

Φώτης Καρακούσης
Πανέτοιμοι για την μεγάλη επιστροφή (vids&pics)

bet365

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Τζιουμάκα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον τελικό του Σαββάτου με την Ισπανία (19:00). Πανέτοιμοι για την πρόκριση οι διεθνείς. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Όλο το καλοκαίρι και πριν από αυτό για να είμαστε ακριβείς, η Εθνική Ανδρών ετοοιμαζόταν ουσιαστικά για μια μέρα όπως η αυριανή. Μια μέρα που θα μπορέσει να κάνει αυτό που βάση ρόστερ μπορεί και δεν είναι άλλο από την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Σάββατο στο κλειστό της Λευκόβρυσης (19:00), οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου θέλουν τη νίκη με 3-0 ή και 3-1 επί της Ισπανίας και μετά στο χρυσό σετ να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την γιορτή της Πολωνίας. Όχι ένα και δύο αλλά οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε συμμετάσχει στους αγώνες της Τουρκίας.

Σήμερα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής με τους παίκτες του Σωτήρη Δρίκου να δείχνουν και πάλι διάθεση και πείσμα για να τα καταφέρουν. Φαινόταν στα μάτια και στις αντιδράσεις τους πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα γι' αυτούς στον αυριανό αγώνα. Και το έδειχναν σε κάθε φάση, από το πως έπεφταν για να σώσουν τις μπάλες, μέχρι τον τρόπο που πανηγύριζαν την κάθε επίθεση. Όλοι τους εκτός από την πρόκριση, θέλουν να δείξουν πως η τραγική εμφάνιση στη Λα Πάλμα είναι απλά μια δυσάρεστη παρένθεση και ο καλύτερος τρόπος είναι η αυριανή αναμέτρηση.

Ο Τζιουμάκας μοναδική απουσία

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σωτήρης Δρίκος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Τζιουμάκα, ο οποίος ούτε και σήμερα προπονήθηκε. Στον αντίποδα ο Ανδρέας Αδρεάδης ναι μεν και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι κανονικά στον τελικό του Σαββάτου.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους

Στον αυριανό χωρίς αύριο αγώνα, το παρών στο γήπεδο θα δώσει ο κόσμος. Για ακόμα μία φορά οι φίλαθλοι του αθλήματος και όχι μόνο από Κοζάνη και τις γύρω περιοχές αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό της Λευκόβρυσης. Άλλωστε και σήμερα στην τελευταία προπόνηση υπήρξε κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες και χειροκρότησε τους παίκτες του Σωτήρη Δρίκου και είναι δεδομένο πως και αύριο η παρουσία του θα είναι μαζική. Μια παρουσία που όλοι θέλουν να οδηγήσει την Εθνική στην μεγάλη πρόκριση.

 

Τελευταία Νέα