Μιχαΐλοφ όπως Φιλίποφ... (vids)

Μιχαΐλοφ όπως Φιλίποφ... (vids)

Φώτης Καρακούσης
Μιχαΐλοφ όπως Φιλίποφ... (vids)

bet365

Ο άνθρωπος όταν πάει στο σερβίς δεν σταματιέται και αυτό το ένιωσε για τα καλά η Ούραλ Ούφα. Απολαύστε το σόου του Μιχαΐλοφ από την τελική γραμμή και θυμηθείτε το καλύτερο, αυτό του Γιούρι Φιλίποφ.

Θεωρείται και όχι άδικα βεβαίως, ένας από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο. Ένα θαύμα της φύσης που μια επίθεσή του μπορεί να σε... σκοτώσει, όπως πήγε να κάνει με τον Ερμάκοφ που λογικά ακόμα να συνέλθει μετά την μπάλα που έφαγε στην μούρη.

Ο Ρώσος ηγέτης της Ζενίτ, έκανε τα δικά του και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ούραλ Ούφα. Πήγε στο σερβίς στο 0-1 του πρώτου σετ, πήρε τέσσερις άσους και συνολικά δυσκόλεψε τόσο την αντίπαλη άμυνα που έφυγε από την τελική γραμμή στο 0-9. Ε τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Ο Μιχαΐλοφ βέβαια έρχεται δεύτερος σε αυτό το θέμα, καθώς μπροστά στον Γιούρι Φιλίποφ δεν έμπαινε κανείς. Ο πρώην διαγώνιος του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει σε αγώνα με την Ορεστιάδα στον... Τάφο του Ινδού να κερδίσει έξι συνεχόμενους άσους. Μιλάμε φυσικά για μεγαλύτερο επίτευγμα μόνο και μόνο επειδή τότε αν η μπάλα ακουμπούσε ελάχιστα το φιλέ, υπήρξε αλλαγή, ενώ τώρα και να τον διαλύσει αν περάσει απέναντι όλα καλά.

Γιαυτό άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που λένε πως ο Φιλίποφ (πατέρας του πασαδόρου του Ολυμπιακού), αγωνιζόταν τώρα με αυτούς τους κανονισμούς, ίσως και να μην χρειαζόταν να έπαιζαν οι άλλοι. Θα πήγαινε στο σερβίς και όλα θα τελείωναν εκεί... Εσείς θαυμάστε και τα δύο βίντεο με τους Μιχαΐλοφ και Φιλίποφ να... πυροβολούν από την θέση του σερβίς.

 

Τελευταία Νέα