Δρίκος: «Στην Κοζάνη με Βέλγιο αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Δρίκος: «Στην Κοζάνη με Βέλγιο αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Δρίκος: «Στην Κοζάνη με Βέλγιο αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Αφού αρχικά τόνισε πως το μεγάλο συν της ομάδας είναι το βάθος πάγκου, στην συνέχεια ο Σωτήρης Δρίκος επισήμανε πως η Εθνική στην Κοζάνη στο ματς με το Βέλγιο αδίκησε τον εαυτό της.

Η Εθνική στο πρώτο της ματς στην Αμβέρσα κατάφερε να κερδίσει την Μολδαβία και να μείνει... ζωντανή στην μάχη για την πρώτη ή έστω δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας ή στα μπαράζ (αντίστοιχα) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Δρίκος μιλώντας μετά τη νίκη επί των Μολδαβών στάθηκε στις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχει, επισημαίνοντας όμως πως στην Κοζάνη και στο ματς με το Βέλγιο, η Εθνική αδίκησε τον εαυτό της.

Αναλυτικά ανέφερε: «Νίκη με νίκη γινόμαστε καλύτεροι. Στο τρίτο σετ αντιδράσαμε σωστά και γρήγορα, αλλά με προβλημάτισε το δεύτερο σετ, όπου προηγηθήκαμε 17-14 και χάσαμε. Η Μολδαβία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, έπαιξε χωρίς άγχος, ρίσκαρε στο σερβίς και της βγήκε. Έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Στο ματς της Κοζάνης με το Βέλγιο αδικήσαμε τον εαυτό ματς, πιστεύω όμως ότι θα πάμε καλύτερα στο παιχνίδι της Αμβέρσας».

Στεφάνου: «Πολλές δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης»

O Γιώργος Στεφάνου δήλωσε: «Παίξαμε ομαδικά, κι αυτό φάνηκε από τις άμυνες που βγάλαμε, ιδιαίτερα στο τρίτο σετ όπου μείναμε πίσω στο σκορ. Αυτή την περίοδο η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοια ματς, τέτοιες ανατροπές, για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλές δυνατότητες και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μας λείπουν οι συγκυρίες για να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω. Να μη πάω πολύ πίσω, όταν κινδυνεύαμε να πέσουμε στη Β κατηγορία και φτιάξαμε τη μεγάλη ομάδα. Θέλουμε λίγη τύχη, ομάδα έχουμε και για να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζουμε αντιπάλους όπως η Ουκρανία και το Βέλγιο».

Τζούριτς: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Βέλγιο»

Ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: «Κάθε ματς παίζουμε και καλύτερα, γινόμαστε ομάδα. Κάναμε λιγότερα λάθη, είμαστε πιο δεμένοι, κι αυτό φάνηκε τόσο στην άμυνα, όσο και στο μπλοκ. Μπορούμε να κερδίσουμε το Βέλγιο αν παίξουμε σε ψηλό επίπεδο. Είμαστε όλοι φίλοι, αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πειραζόμαστε και γι αυτό σταματήσαμε και πανηγυρίσαμε το μπλοκ του Σουλτανόπουλου και τον άσο του Φράγκου».

 

Best of internet