Οριστικά νοκ άουτ Χριστοδούλου, Βασιλαντωνάκη, Βεργίδου

Gazzetta team
Οριστικά νοκ άουτ Χριστοδούλου, Βασιλαντωνάκη, Βεργίδου

bet365

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία από την αρχή της προετοιμασίας αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση της, αλλά και η Όλγα Βεργίδου (ενοχλήσεις στον ώμο) που είχε κληθεί να την αντικαταστήσει τέθηκαν νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της Εθνικής γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Τάκη Φλώρο και τον συνεργάτη του Ανέστη Γιαννακόπουλου να καλούν την Χαρά Παπαδοπούλου.

Πρόβλημα όμως προέκυψε και με την Ανθή Βασιλαντωνάκη η οποία εξετάστηκε από τον κ. Τσούκα και θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, οπότε κι αυτή δεν υπολογίζεται για τα τουρνουά στην Τσεχία (16-18/9) και Σλοβενία (23-25/9).

Τέλος το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Μαυροβούνιο και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής (όλοι θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο ‘Αλέξανδρος Νικολαΐδης’ την Πολίχνη):
Κυριακή 11/9, 19:30
Δευτέρα 12/9, 16:00
Τρίτη 13/9, 16:00

 

Τελευταία Νέα