Συγχαρητήρια από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-22

Συγχαρητήρια από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-22

Η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U22 έπεσε στη Θεσσαλονίκη με πολλά χαμόγελα, τόσο από τις ξένες αποστολές όσο και από τα στελέχη της CEV, γεγονός που σχολίασε με ικανοποίηση ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.  

Συγχαρητήρια από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-22

Ο κ. Μαυρομάτης βρέθηκε στο “Avant Garde Sports Club” και προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης:

«Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, η Ομοσπονδία και η χώρα μας καταφέρνει με σταθερά βήματα να ανεβάσει σιγά - σιγά το άθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Όπως και στο βόλεϊ σάλας, έτσι και στο μπιτς βόλεϊ, το γεγονός ότι για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια κατορθώσαμε να φέρουμε στην Ελλάδα και να φιλοξενήσουμε με επιτυχία μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό. Τα μηνύματα που λάβαμε από τη CEV ήταν πάρα πολύ θετικά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θέλω να συγχαρώ όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη τέλεση αυτής της διοργάνωσης, τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων “Avant Garde Sports Club”, όπως βέβαια και τις Εθνικές ομάδες και τους προπονητές τους για τη θετική παρουσία που είχαν. Μέσα από τέτοιες προσπάθειες, εύχομαι το ελληνικό μπιτς βόλεϊ να αποκτήσει τη διάσταση που του αξίζει».

Best of internet