Τα διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τα διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά και για το καθένα ξεχωριστά, με το ενιαίο να κοστίζει 70 ευρώ.

Τα διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τα εισιτήρια διαρκείας για κάθε τμήμα ξεχωριστά, αλλά και κοινό ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η ενιαία κάρτα κοστίζει 70 ευρώ και με αυτή οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν να δουν τα παιχνίδια όλων των ομαδικών τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας των ομαδικών αθλημάτων (Βόλεϊ ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Μπάσκετ γυναικών και Πόλο ανδρών) ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2016-17, ενώ συνεχίζονται οι ανανεώσεις και οι εγγραφές νέων μελών.

Επισημαίνεται ότι τα νέα μέλη που θα προχωρήσουν σε εγγραφή στον Παναθηναϊκό Α.Ο. έως τις 31/7/2016, θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Συλλόγου τον Ιούλιο του 2017.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διατηρεί την Ενιαία κάρτα διαρκείας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα, στην τιμή των εβδομήντα (70) ευρώ. Παράλληλα, στην ίδια τιμή με πέρυσι μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Τριφυλλιού την Απλή κάρτα διαρκείας (30 ευρώ), ενώ όποιος επιθυμεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τμήμα της επιλογής του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τη VIP κάρτα ενίσχυσης για κάθε ομαδικό άθλημα, στην τιμή των εκατό (100) ευρώ.

Τέλος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. προχωρήσουν σε εγγραφή ή ανανέωση της κάρτας μέλους (60 ευρώ) και σε αγορά της Ενιαίας κάρτας διαρκείας (70 ευρώ), θα έχουν έκπτωση και αντί για 130ευρώ, το κόστος θα μειωθεί στα 100 ευρώ.

Αναλυτικά:

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ στον Παναθηναϊκό Α.Ο. - 60 ευρώ

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Βόλεϊ ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Μπάσκετ γυναικών, Πόλο ανδρών) - 70 ευρώ

ΑΠΛΗ ΚΑΡΤΑ (Βόλεϊ ανδρών ή Βόλεϊ γυναικών ή Μπάσκετ γυναικών ή Πόλο ανδρών) - 30 ευρώ

VIP ΚΑΡΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (Βόλεϊ ανδρών ή Βόλεϊ γυναικών ή Μπάσκετ γυναικών ή Πόλο ανδρών) - 100 ευρώ

Best of internet